Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Dzięki wielkie
Na razie pozostaje mi czekać.
Na szczęście póki co bez większych dolegliwości typu mdłości itp
Jedynie lekkie pobolewania brzucha ale to chyba normalne...
ah to życze Ci żeby tak juz zostało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki wielkie
Na razie pozostaje mi czekać.
Na szczęście póki co bez większych dolegliwości typu mdłości itp
Jedynie lekkie pobolewania brzucha ale to chyba normalne...
Gratuluję bliźniaków!Ani od mojej strony ani od strony męża nie było bliźniaków ale musi ktoś zacząć [emoji1]
12 tydzień
Ojj to współczuję, oby przeszło jak najszybciejah to życze Ci żeby tak juz zostałoja sie cieszyłam, że w miare bezobjawowo przechodze aż w 9 tc zaliczyłam pierwszego pawia po łyku wody
xD mam nadzieje,ze z 2 trymestrem ustapią te nieprzyjemne dolegliwosci... ból piersi i wieczorne ciagniecie w brzuchu juz jakos zaakceptowałam wiec moga sobie byc ;P
To szkoda że robią dopiero tak późno... ale i tak wywalczyłaś 13 tc więc już niedługo... fajnie cieszę się razem z tobą, to jest super uczucie zobaczycie swoje maleństwo na usg..wtedy robi się to takie realne, no i po dolegliwościach też czujesz że to realneHej
Wychodzi mi 9 tydzień
Jeśli chodzi o USG to muszę trochę poczekać. Mieszkam za granicą i tutaj pierwsze USG jest robione dopiero w 18 tc, mi się udało umówić wcześniej na 13 tc. Także jeszcze trochę poczekam....

To szkoda że robią dopiero tak późno... ale i tak wywalczyłaś 13 tc więc już niedługo... fajnie cieszę się razem z tobą, to jest super uczucie zobaczycie swoje maleństwo na usg..wtedy robi się to takie realne, no i po dolegliwościach też czujesz że to realne![]()
No faktycznie ktoś zawsze zaczyna... to napewno w rodzinie było wielkie zdziwienie, fajnie podwójne szczęście... ale nie wiesz czy jedno czy dwu- jajowe ?Ani od mojej strony ani od strony męża nie było bliźniaków ale musi ktoś zacząć [emoji1]
12 tydzień
Dopóki nie masz pewności to wszystko jest takie proste a jak już naprawdę człowiek realizuję że to się dzieje naprawdę i są dwie kreski jest test krwi to nie może uwierzyć w swoje szczęście... ja niestety we wczesnej ciąży bardzo źle się czułam... zgaga i ciągłe zmęczenie.. spałam po 16 godzin. Teraz większa moc ale za to zgaga i mdłości przez prawie cały dzień...Już się nie mogę doczekać
Na tą chwilę nadal patrzę z niedowierzaniem na to co się dzieje, mam wrażenie, że kompletnie jestem nie przygotowana na to wszystko... Ale chyba większość tak ma![]()
27 tydzień to aż dziwne że lekarz się nie zorientował, ale zdarza się co widać po twojej koleżance... dobrze że maluchy przetrwały, ale musiało być zdziwienie... masz wszystko przygotowane na jedno a tu dwóchU mnie moja mama też jest bliźniaczka i jej bracia tez mieli w domu bliźniaki.
Co do niespodzianek moja dobra koleżanka do 27 tc nic nie wiedziała aż nagle odeszły jej wody i musiała urodzić a tu dwóch chłopców ojj początki były ciężko jeden walczył o życie miał małe szanse a teraz biegają obydwoje i tak dają jej popalić.a ten słabszy syn teraz tylko chodzi na rehabilitację ale widać poprawę i wszystko jest super..
Jejku po dłuższym czasie jedzenia tylko wszystko na słodko naszła mnie ochota na śledzie w occie. ... aż mi ślinka cieknie.
![]()