Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie ma suwaczka...U mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
Ja też widzę na komputerze a na tel nic nie ma. Ehhh....U mnie też stoi w miejscu. Czy teraz jak pisze posty to widać suwaczek? Bo z telefonu go nie widzę, a z komputera tak..
Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
O jejuHej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
Lucy ktory to był tydzień?Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
Bardzo mi przykro trzymaj się mocno!!!Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...