reklama

Kwietniowe mamy 2017

Co do seksu to w ciąży z corka mieliśmy totalny zakaz i teraz w sumie nikt nam nie zakazał ale jakos sami doszliśmy do wniosku ze lepiej nie ryzykować

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Tak czytam i u mnie wręcz na odwrot.. Mam taka ochote na seks.. Przed ciąża nie narzekałam, ale teraz wszystko sie spotęgowało włącznie z odczuciami... Zabawiamy sie w różny sposob, pozwalamy sobie na seks ale delikatny.. No i na razie nic sie nie dzieje a moja doktor powiedziała ze jesli nic sie nie dzieje to ssks nie zagraza dziecku, wiec smialo korzystac ...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...

Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...

Trzymaj sie cieplutko :*

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

O jeju :( już myślałam że nie będzie takich przykrych informacji:( trzymaj się Kochana...

Lucy ktory to był tydzień? :(

reklama
April, prawie 9ty. Niestety. Dziś miałabym 10tc1d. Ciężko mi wyrazić słowami, jak się czuję. Po prostu mam nadzieję, że już żadnej z Was to nie spotka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry