Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam, że może to przechodzić samo9t1d..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wiesz, że ja też nie? Moim pierwszym objawem było to, że właśnie gdzieś coś puknęło, spadło, a ja już podskakiwałam ze strachu [emoji23] I jeszcze strasznie wrażliwa na gorące się zrobiłam. Kiedyś mogłam pić gorącą herbatę, czy myć naczynia w gorącej wodzie, teraz mnie to parzy [emoji50]Oj tak mozna...ja w ogóle ostatnio strasznie szybko się lękam... wystarczy że coś upadnie na podłogę żebym podskoczyła ze strachu... nigdy tak nie miałam
Jak to organizm się zmienia... na plusie jest u mnie to że zawsze miałam zimne dłonie i stopy a teraz o dziwo nie... mój mąż to zauważył bo zawsze w nocy grzałam moje lodowate stopy pod jego kołdrą.. a teraz nie muszę bo są ciepełkieWiesz, że ja też nie? Moim pierwszym objawem było to, że właśnie gdzieś coś puknęło, spadło, a ja już podskakiwałam ze strachu [emoji23] I jeszcze strasznie wrażliwa na gorące się zrobiłam. Kiedyś mogłam pić gorącą herbatę, czy myć naczynia w gorącej wodzie, teraz mnie to parzy [emoji50]
![]()

U mnie Igm od dwóch lat wskazuje na świeże zakażenie, awidnosc wskazała na brak przeciwciał.Chiling - a Ty masz wysokie IgM od tak długiego czasu?
Kamila i masz święte prawo czuć niepokój. Rozumiem to. Mi chodziło bardziej żeby nie nakręcac się ze zaraz będzie tragedia i pewnie coś nie tak. Wtedy wszystkie po kolei zaczynają tak myśleć i jest ogólny stres na forum.
Rozumiem też ze te z nas które nie miały problemów z zajściem i donoszeniem ciąży mają łatwiej wierzyć że będzie ok.
Dzielimy się obawami i kłopotami po to jest forum. Będziemy się wspierać pocieszać ale i stawiać do pionu żeby ten czas nie został nam w pamięci jako jeden wielki stres i zmartwienie.
Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi bo trochę haotycznie to napisałam.
![]()
![]()
Hej dziewczyny! Co do tej nowej ustawy cos mi tez sie obilo o uszy, uznalam ze to jakis zart i sie nie zaglebialam w to bo szkoda mi bylo nerwow...
Od wczoraj walcze z bolem zęba, nie zjadlam przez to zbyt wiele... Dzisiaj dzwonie do dentysty, zobaczymy co mi powie.
Takie informacje wywołują we mnie zawsze stach i skupienie... A piersi bola mniej, a dzisiaj nie obudzil mnie głód w nocy a czy wszystko oby na pewno ok? Ale trzeba byc dobrej mysli... Lek pozostanie, bo kochamy nasze Szkrabki i to jest nieuniknione choc sama za chwilke probuje doprowadzic sie do bardziej pozytywnych mysli... Ale fakt im blizej wizyty tym bardziej sie boje co ja tam uslysze..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka