Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och kochana, jak dobrze, że jesteś z nami hihihiDziewczyny które mają pierwsza ciążę. Nie miejcie wyrzutów ze leniuchujecie cały dzień albo że nic wam się nie chce. Odpoczywajcie ile wlezie bo więcej nie będziecie miały okazji. Przy dziecku do pewnego czasu będziecie marzyly żeby móc czasem nic nie robić.
![]()
![]()
bedzie dobrze!daj znac juz po
ja myslalam ze jestem slaba. Chcialam odejsc z tego swiata. Ale chyba musze byc silna. Poradzilam sobie z dwoma stratami.
Ale z trzecia bym sobie juz nie poradzila... to by bylo dla mnie za duzo... Wierze ze bedzie dobrze, ze to co zle juz mnie nie spotka...
Będzie dobrze!!! :*A ja czekam na wizytę i ma opóźnienie mój lekarz... A mi serce bije tak głośno że chyba wszyscy słyszą w poczekalni
![]()
Przykro mi... Jakie to nie sprawiedliwe. Trzymaj się...Dziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.
![]()
Luteine, duphaston, clexan i acard wiec niby jestem zabezpieczona z kazdej stronyA dostałaś cos teraz od lekarza na podtrzymanie?
![]()
![]()
Nie no to nie może być prawda... Tak bardzo mi przykroDziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.
![]()
Oj tak. Swieta prawda... Ja miałam wyrzuty sumienia ze tylko leze albo śpię a jak corka juz byla z nami to marzylam zeby się wyspać i poleniuchować. A teraz to juz w ogóle...Dziewczyny które mają pierwsza ciążę. Nie miejcie wyrzutów ze leniuchujecie cały dzień albo że nic wam się nie chce. Odpoczywajcie ile wlezie bo więcej nie będziecie miały okazji. Przy dziecku do pewnego czasu będziecie marzyly żeby móc czasem nic nie robić.
![]()
![]()
Nie wierzę... jakie to straszneDziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.
![]()
szok byłyśmy na podobnym etapie... ja na dzisiaj kończę i muszę się czymś zająć... do jutra dziewczyny...