Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam dni gdzie mnie piersi mniej bolą albo lepiej się czuję... nie daj się zwariować, nie sprzyja to tobie ani maluszkowi... bądź dobrej myśli a do środy już niedaleko... zobaczysz jak zleci!
Ja też niczym specjalnym się nie smaruje. Używasz balsamu po kąpieli, jeśli tak to zmień go np na jakiś ujędrniający i na razie styka, do brzucha to jeszcze spory czas, a tak przygotujesz skórę na rozciagniecieczy tylko ja się niczym nie smaruje jeszcze? xD
może i już czas.. moze powinnam przygotowac skóre nim mi wywali brzuch...i pojawią się pierwsze tygrysie paski... ale jakoś nie jestem zdyscyplinowana żeby to robic regularnie, caly czas bym sie zapominala eh...

A Twoj pracodawca ma zatrudnionych wiecej niz 20 pracownikow? Bo podobno bedzie mi wyplacal pracodawca a pozniej dopiero bedzie sie rozliczal z zusem jezeli tak bedzie to czuje ze co miesiac bede musiala prosic sie o wlasna kase a szef jest jaki jest ;/ ostatnio wyszlam z bolem brzucha bo zachowal soe jak hamBo tak jest. Pierwszy miesiąc płaci pracodawca później Zus. Miałam tak w poprzedniej ciąży i teraz.
![]()
Mnie ksiegowa tez mowila tak jak Ty mowisz ale.u mamy byla taka sytuacja i placil zus. Mysle ze nie powinno miec to zadnego znaczeniapoważnie ? to nie mam pojęcia, mi tak księgowa tłumaczyła... najlepiej dowiedzieć się u źródła. Ja pracuję w budżetówce może to też ma jakieś znaczenie...
Ale się naczekalam w kolejce. Dopiero wróciłam do domku. Ale z Maleństwem jest wszystko ok
. Ma 6 cm
. Rano raczej oderwał mi się krwiak, a plamienia mam stąd, że kosmowka jest nisko umieszczona. Nie mogę się stresować i mam dużo leżeć. Kamień spadł mi z serca
![]()