Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ktorym tak szybko poszlo rodzenie naturalnie. Wspomagalyscie sie czyms? wiesiolek, liscie malin? cos innego?
Witajcie , Ja dzisiaj na godz. 16 śmigam na usg genetyczne.
Co do porodu chyba juz wszystko zostało powiedziane [emoji6]
Ile porodów tyle przeżyć , ja urodziłam sn bardzo chciałam ale mnie wymeczyli,urodziłam 11 dni po terminie 3 razy wywoływany poród ,naładowana byłam oxy na maksa aż ordynator mówiła ze jestem nie do zdarcia młody nie chciał wyjść. Niby siłami natury ale byłam mocno pobudzania , przebili mi pęcherz skurcze na sucho to jakaś masakra nawet już ciężko zliczyć ile godzin rodziłam , znieczulenie dla mnie było boskie pomogło w sekundzie i juz byla inna bajka. Jedynie teraz z tego doświadczenia wiem ze nie zgodzę się na tyle prób wywoływania. Ja rowniez boje się bardziej 2 porodu bo wiem z czym to się je ale z drugiej strony damy rade [emoji6] Rodził ze mną maz i bez niego nie dałabym rady również mi pomagał oklady zimne, chodzenie do toalety , woda itp.
Karmiłam piersią,mój synek był bardzo grzeczny , z początku jadl co 2-3 h i bardzo ładnie ssal po mimo ze miał również smoczek. Sam sie odstawil jak miał 9 miesięcy i to było dla mnie dziwne uczucie ale z drugiej strony juz się cieszyłam ze to przyszło naturalnie.
Podobno chodzenie po schodach i skakanie na piłce pomaga. W pierwszej ciąży nie miałam jeszcze schodów, ale teraz już mam to wyprobujeDziewczyny ktorym tak szybko poszlo rodzenie naturalnie. Wspomagalyscie sie czyms? wiesiolek, liscie malin? cos innego?

E tam...[emoji5] u mnie sie nie sprawdziło. Bzykalismy sie codziennie i dostawalam skurczy ale nieregularnych. Cala noc sie meczylam a rano spokoj. Ale u innych dziewczyn to moze pomoc[emoji5]Ja słyszałam że dużo sexu pomaga przyspieszyć poród [emoji6]