Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak leze i czuje ze bede kichala musze szybko przewrocic sie na bok wtedy nic nie boli jak leze na plecach zaczyna wszystko mnie bolec :/ Ale Wam zazdroszcze brzuszkow u mnie 15 tc i widac "cos" jak siedze a tak to nic
Taaak, taki dziwny ból mam [emoji14] Jakby jajniki, ale nie jajniki [emoji23] I nie zawsze, ale zdarzyło się
Bedzie wszystko okJa dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po
![]()
![]()
Tak... Przy, kichaniu i kaszlu.. Za pierwszym razem aż sie przestraszyłam tak zabolało
Będzie dobrze! Innej opcji nie widzęJa dzisiaj odbieram wyniki i jiteo wizyta na 10:30, ciesze sie jak nie wiem, ale strach lekki tez jest...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
U mnie objaby też już są lżejsze, nie martw się będzie dobrze... pochwal się później fotkamiJa dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po
![]()
![]()