Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!
ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!
Nie mam kompletnie zadnego przeczuciaA sama co czujesz, że będzie?Ja nie wiem czemu, ale ciągle jak rozmawiam o maluchu to mówię do niego w płci męskiej xD I ogólnie czuję, że mam małego mężczyznę w środku
Więc może coś jest na rzeczy
![]()
No dokładnie tak jak ja!!!!! Też oglądalam ten odcinek i myslalam ze sie rozpłacze nawet nie było gdzie kupić paczka o tej porze. I po tym dniu przepadlam i dzien w dzien jem paczkaja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Oj jak ja bym chciala zrobic paczki[emoji5] ale nie bedzie mial kto jesc. Ja zjem dwa maz jednego a reszta sie zepsuje...ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Ja też nabrałam wtedy taką ochotę że myślałam że wyjdę z siebie...ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe![]()