Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!
ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!
Nie mam kompletnie zadnego przeczuciaA sama co czujesz, że będzie?Ja nie wiem czemu, ale ciągle jak rozmawiam o maluchu to mówię do niego w płci męskiej xD I ogólnie czuję, że mam małego mężczyznę w środku
Więc może coś jest na rzeczy
![]()
No dokładnie tak jak ja!!!!! Też oglądalam ten odcinek i myslalam ze sie rozpłacze nawet nie było gdzie kupić paczka o tej porze. I po tym dniu przepadlam i dzien w dzien jem paczkaja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Oj jak ja bym chciala zrobic paczki[emoji5] ale nie bedzie mial kto jesc. Ja zjem dwa maz jednego a reszta sie zepsuje...ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Ja też nabrałam wtedy taką ochotę że myślałam że wyjdę z siebie...ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robilimmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe![]()