jooo_asia
Fanka BB :)
Ja mam faze od jakiś trzech tygodni na twarożek i nabiał, na wędliny i mięso nie mogę patrzeć... [emoji14] Ale już powoli mi to mijaDziewczyny a ja od kilku tygodni jem tylko bialy ser, dzem, jogurty i owoce :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam faze od jakiś trzech tygodni na twarożek i nabiał, na wędliny i mięso nie mogę patrzeć... [emoji14] Ale już powoli mi to mijaDziewczyny a ja od kilku tygodni jem tylko bialy ser, dzem, jogurty i owoce :/
To możliwesluchajcie dziewczyny mam dzis zakwasy oO przez to wczorajsze lazenie..a serio no kondycje mam dobra haha i duzo sie ruszalam przed ciazą i w trakcie niby tez :O chyba ten ostatni tydzien ktory caly przelezalam w lozku bo sie zle czulam tak na mnie wplynal :O miewalam zakwasy od wchodzenia pooo bardzo wysokich schodach np kiedys na 11 pietro rektoratu hahah jak mi sie nie chcialo czekac na winde xd ale no bez przesady,ze od chodzenia tak po prostu, bylo go duzo fakt no ale...co to sie ze mna dzieje :/ masakra
moglybysmy sie dogadackasza <3 kocham wszyskie kasze) czy z warzywami czy jako dodatek do obiadu czy z sosem czy jak za dzieciaka - z rozpuszczonym masłem i smietana mniaaaam
ziemniaki u mnie jesli juz to tylko mlode w calosci albo pieczone
gotowane stare ziemniaki albo tluczone odpadaja..a kasze moglabym jesc na okraglo
o chyba zaraz zrobie sobie slodki deser w postaci kaszy manny z konfitura z czarnej porzeczki mmmm
ja tak nie mam bo caly dzien na nogach z cora... ale jak pojde na dluzszy spacer to wtedy nogi bola a wczesniej nie bolaly...sluchajcie dziewczyny mam dzis zakwasy oO przez to wczorajsze lazenie..a serio no kondycje mam dobra haha i duzo sie ruszalam przed ciazą i w trakcie niby tez :O chyba ten ostatni tydzien ktory caly przelezalam w lozku bo sie zle czulam tak na mnie wplynal :O miewalam zakwasy od wchodzenia pooo bardzo wysokich schodach np kiedys na 11 pietro rektoratu hahah jak mi sie nie chcialo czekac na winde xd ale no bez przesady,ze od chodzenia tak po prostu, bylo go duzo fakt no ale...co to sie ze mna dzieje :/ masakra
Nerwy, stres kochana [emoji14] Ja na początku tak miałam jak się stresowałam bardzo tym wszystkim...Chciałam nadrobić jak zwykle ale dziś nie dam rady
Ale zobaczyłam nowe zdjęcia, piękne !!! Ale nam te maleństwa rosną
Dziewczyny od wczoraj czuję się fatalnie budzę się w nocy co godzina i ciężko mi się oddycha
Dziś cały dzień serducho mi szybko biło i jakoś ciężko mi się oddychało jakoś tak dziwnie nigdy tak nie miałam, jakieś ataki paniki ale nie paniki bo niczego się nie boje, może to ciśnienie ?!
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie wiem jak to jest :/
Polepsza mi się na świeżym powietrzu jak głęboko oddycham
Miałyście coś takiego ?
Chyba ciąża w wieku 37 ....bardziej doskwiera![]()