Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam gdzieś w 8 tygodniu ciąży i lekarz mnie zbadał ale zadał właśnie pytanie czy odbyłam niedawno temu stosunek bo to mogłoby być od tego więc myślę że to możliwe... mnie akurat brzuch nie bolał więc lepiej idź na IP albo zadzwoń do lekarza i poproś o wizytę już dziś. Tak dla świętego spokoju żebyś się nie zamartwiała.

Będzie na pewno :* Ja już coraz bliżej wtorku, nie mogę się doczekać!!Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temuoby bylo dobrze.
Trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze... wiem że trudno jest się nie stresować ale może spróbuj się do czasu wizyty czymś zająć. Daj znać jak już wrócisz...Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temuoby bylo dobrze.
Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temuoby bylo dobrze.
Ja też mam we wtorek wizytę z usg a później za kolejny tydzień prenatalne... już się nie mogę doczekaćBędzie na pewno :* Ja już coraz bliżej wtorku, nie mogę się doczekać!!
![]()