jooo_asia
Fanka BB :)
Ja już prenatalne [emoji33] Trochę się boję, bo wiadomo... Ale jestem dobrej myśli! [emoji4]Ja też mam we wtorek wizytę z usg a później za kolejny tydzień prenatalne... już się nie mogę doczekać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już prenatalne [emoji33] Trochę się boję, bo wiadomo... Ale jestem dobrej myśli! [emoji4]Ja też mam we wtorek wizytę z usg a później za kolejny tydzień prenatalne... już się nie mogę doczekać![]()
A jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świniaczęsto tak miałam przed okresem, achhh te hormony
I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]
Moja noc też była dobra porównując ostatnie... wstawałam na siusiu ale od razu zasypiałam. Wczoraj byłam na dłuuuugim spacerze może dlatego, za to czuję że mnie gardło gryzie i z nosa leci...trzeba temu szybko zapobiec gorące mleko, miód i ząbek czosnku!A jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świniaczęsto tak miałam przed okresem, achhh te hormony
I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]
![]()

O kurde, drogie takie cudo?Ja wlasnie zaczęłam 14 tc a nudności jakby sie nasiliły... w 3 tyg na wadze ubylo 3 kg, co zjem to zwracam.
Kilka dni temu zamówiłam sobie detektor, przyszedł i pięknie słychać bicie serduszka. Macie jakies opinie jak często mozna tego używać?w internecie niby opinie sa bardzo pozytywne i podobno nie ma to żadnego wpływu na dziecko. Ale moze któraś z Was rozmawiała o tym z lekarzem?
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde, drogie takie cudo?Też bym sobie sprawiła [emoji4][emoji4]
![]()
Dalej gdzieś łazi? [emoji23]Hej[emoji5] trzymam kciuki za wizyty[emoji5]
U mnie noc ok. Nawet moglam w miare normalnie i szybko usnac po wizycie w toalecie w nocy... ale co ja nie wyprawialam zeby tylko przypadkiem myszki nie spotkac[emoji28]
Myslalam o detektorze ale boje sie ze to bedzie zle na mnie dzialalo jak np nie bede mogla znalezc serduszka bo Malenstwo sie przekreci. Ale jeszcze sie pozastanawiam
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba juz po niej...[emoji16]Dalej gdzieś łazi? [emoji23]
![]()