jooo_asia
Fanka BB :)
Czyli w sumie nic Ci nie powiedział, bo każda ma 50% szans na dziewczynkę [emoji23][emoji23]ja tez marze o dziewczynce, a pan doktor mnie niestety w 50% przekonal,ze moge mrzyc dalej xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli w sumie nic Ci nie powiedział, bo każda ma 50% szans na dziewczynkę [emoji23][emoji23]ja tez marze o dziewczynce, a pan doktor mnie niestety w 50% przekonal,ze moge mrzyc dalej xD
Czyli w sumie nic Ci nie powiedział, bo każda ma 50% szans na dziewczynkę [emoji23][emoji23]
![]()
Powiem Ci, że u mojej koleżanki na pierwszych prenatalnych też miał być chłopak, a później się okazało, że to jednak dziewczynkanapisałam,ze na 50% bo zakladam, ze jednak mogl sie pomylicon mi w procentach nie mowil powiedzial '' bardziej chłopak'' a ja soobie teraz tak dopowiedzialam bo mu nie ufam
i chce córke
![]()
oby i u mnie tak byloPowiem Ci, że u mojej koleżanki na pierwszych prenatalnych też miał być chłopak, a później się okazało, że to jednak dziewczynka
![]()
Wlasnie pisałam na tamtej grupie ze na fb mozna poprosic Mameginekolog o sprawdzenie plci Dzieciatka[emoji5] przegladalam jej profil i znalazlam tam post o usg[emoji5]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom