Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czescHey, jestem tu nowa termin porodu 1 kwietnia![]()
milo Cie poznacojeny trochę mi zajmie ogarnięcie tego forum ale się postaram
coś o mnie tak
to może tak w skrócie jestem z Gdyni, wczoraj zaczełam chodzić na szkołę rodzenia
spodziewamy się synka Tymoteusza
Jestem po 3 poronieniach, od czterech lat staramy się o dzieciątko, moje wyniki genetyczne wskazują że jestem nosicielem translokacji wzajemnej między chromosomami 8 i 18 (cokolwiek to znaczy- ogólnie lekarze nie ogarniają), do tego nie przyswajam kwasu foliowego też tam jakaś mutacja, mam cukrzycę ciążową przyjmuję insulinę...
Byłam teraz na wizycie wczoraj u gina prywatnie - Mały waży 1500gi wszyskie jego parametry w normie oprócz kości udowej mniejszej o 10dni (norma 14 dni)
ojeny trochę mi zajmie ogarnięcie tego forum ale się postaram
coś o mnie tak
to może tak w skrócie jestem z Gdyni, wczoraj zaczełam chodzić na szkołę rodzenia
spodziewamy się synka Tymoteusza
Jestem po 3 poronieniach, od czterech lat staramy się o dzieciątko, moje wyniki genetyczne wskazują że jestem nosicielem translokacji wzajemnej między chromosomami 8 i 18 (cokolwiek to znaczy- ogólnie lekarze nie ogarniają), do tego nie przyswajam kwasu foliowego też tam jakaś mutacja, mam cukrzycę ciążową przyjmuję insulinę...
Byłam teraz na wizycie wczoraj u gina prywatnie - Mały waży 1500gi wszyskie jego parametry w normie oprócz kości udowej mniejszej o 10dni (norma 14 dni)
wysłałam zaproszenieNapisałam kiedys tutaj, dziewczyny pisały ze wyslą mi zaproszenie do tamtej grupy, ale jeszcze nie otrzymałam do dzis, więc ktos przesyła link do tej grupy, albo ktos wysyła zaproszenia do grupy ?
Pozdrawiam
Lilia