Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo.. ja tez wychodzilam ze sklepu zeby ochlonac bo mi sie gorzej zrobilo (na szczescie na parterze...) ale na linii kas padłamNo to miałaś szczęście ze miał Cię kto złapaćja zaczęłam się czuć słabo na zakupach, powiedziałam mamie że poczekam przed sklepem bo mi słabo no ale niestety nie zdążyłam wyjść i na schodach polecialam....
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
a dziekujeAmelia piekne imiemoja siostrzenica ma tak na imie, duzo zdrobnien i kochana i zdolna dziewczya z Niej
![]()
w sumie to i ja chetnie sie dowiem@Koko90 sorry jesli przeoczyłam bo moze pisalas, jesli tak to jestem slepa... ale wiesz kogo nosisz pod serduszkiem?synia czy córeczke? i jakies imie macie wybrane
? mozesz tez napisac skad jestes jak to nie problem hihi
i pare słów o sobie
no chyba,ze nie chcesz
![]()
Pamietam Cie troche z poczatku,wątek ciąża po 40 nadal sie trzyma,chyba ze mówisz o utworzonym na naszym prywatnym mamuski 35+.?Dopadla mnie dzis bezsenna noc i pewnie dlatego zdecydowałam sie podzielić moimi przemyśleniami. Nie sądziłam, ze fakt wyrzucenia mnie z zamkniętej grupy bedzie tak istotny. Wpisalam sie do niej zaraz jak powstała, wkrótce tez utworzył sie podwątek mam kolo 40-tki, na którym trochę pisałam. Niestety szybko przestał byc aktywny i ja tez jakoś zamilkłam. Tyle tylko, ze codziennie Was czytalam, przejmowałam sie wszystkim, co sie u Was działo, a Wasze posty były dla mnie często duża inspiracja, zwłaszcza, ze to moja pierwsza ciąża. Stałyście sie naprawdę ważna częścią moich ciążowych przeżyć, Postanowilyscie usunąć te, które obserwuja i nie piszą, jak rozumiem. Ale to jak w realu, jedni są gadatliwi i ekstrawertyczni, inni małomówni i nieśmiali jak ja. I ci pierwsi często potrzebują dobrych słuchaczy.... No cóż, szkoda, ze nie dowiem sie juz co u Was. Życzę wszystkim szczęśliwych i terminowych rozwiązań i radości z macierzyństwa![]()
Dobrze piszesz-wymieniac.Nie zawsze jest chec pisania i udzielania sie bardzo intensywnie,czasem wystarczy wyrazenie swojego zdania poprzez :lubie to,nie lubi,popieram itd.I to tez jest znak o aktywnosci.Ja nie naleze do osób które wiele mówia o sobie,ale rozumiem te ,które mają potrzebe powiedzenia dużo na swój temat i rozumiem to,że niekoniecznie chca o tym mówic całemu światu ,dlatego prosza o prywatnosc.Na forum mozna wymienic doswiadczenia![]()