Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej!Hej dziewczyny:-)
Ja też kwietniowa mamusia. Pisałam na początku a potem jakoś tak wyszło, że przestałam. Do 20 tc pracowałam i to sporo. Od grudnia jestem na zwolnieniu i przygotowuję się na przyjście na świat synka Ignasia . Mogłabym od czasu do czasu pogadać z wami? Fajnie jakby ten otwarty wątek chociaż trochę odżył, tym bardziej że zaraz będziemy witać nasze dzieciaki na świecie.
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]witam cie kochanaHej dziewczyny:-)
Ja też kwietniowa mamusia. Pisałam na początku a potem jakoś tak wyszło, że przestałam. Do 20 tc pracowałam i to sporo. Od grudnia jestem na zwolnieniu i przygotowuję się na przyjście na świat synka Ignasia . Mogłabym od czasu do czasu pogadać z wami? Fajnie jakby ten otwarty wątek chociaż trochę odżył, tym bardziej że zaraz będziemy witać nasze dzieciaki na świecie.
ja chyba wiekszosc mam :d okaze sie na biezacoAga6 ależ ci zazdroszczę bo już jesteś na ostatniej prostej do rozwiązania. Ja w środę zaczynam 34 tydzień.
A jak u was sprawa wyprawki? Macie już wszystko?