Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie boli bardziej tylek i ból promieniuje aż do konca nogi -znajoma fizjo (bardzo daleko mieszka) pocieszyla mnie ze to rwa kulszowa:-\ poszukuje fizjoterapeuty ale do kilku dzwonilam i jak powiedzialam ze jestem 35tc to odmawiali. Z jednej strony to lepiej jak ktos szczerze powie ze nie ma doswiadczenia niz jakby miał mi krzywde zrobić...Ela1990 mam to samo. To jest jednak poważna operacja i dlatego wolałabym tego uniknąć. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i szczęśliwie urodzimy zgodnie z naturą:-)
Dziewczyny boli was kość ogonowa? Mnie już trzeci dzień dość mocno boli:-/
Mnie niestety też daje się we znaki. Momentami ciężko mi się podnieść. Ponoć środek ciężkości znowu się zmienił pod koniec no i dziecko na miednice uciskaEla1990 mam to samo. To jest jednak poważna operacja i dlatego wolałabym tego uniknąć. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i szczęśliwie urodzimy zgodnie z naturą:-)
No wlasnie ja wcześniej mialam bardzo delikatne objawy a teraz jest szał... no ale juz bliżej niż dalejMnie niestety też daje się we znaki. Momentami ciężko mi się podnieść. Ponoć środek ciężkości znowu się zmienił pod koniec no i dziecko na miednice uciska
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też mocno boli od paru dni...szczególnie jak długo siedzę lub leze na plecachEla1990 mam to samo. To jest jednak poważna operacja i dlatego wolałabym tego uniknąć. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i szczęśliwie urodzimy zgodnie z naturą:-)