Dominika_1989
Fanka BB :)
Od wczoraj bolą mnie plecy w krzyżu i czuje cos jak ból brzucha podczas miesiączki, możliwe, ze za kilka dni Staś bedzie ma świecie
choć tydzień niechby jeszcze posiedział
a jak u Was jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja czekam jestem na wylocie , termin mam na środę [emoji6]Oj dokładnieczasem aż przystaję z wrażenia, że jeszcze centymetr i będę małego łapać
. Do porodu mam mieszane uczucia, dobrze już by było mieć synka ze sobą, ale termin jeszcze dość odległy, za wcześnie też niedobrze...ale są dni, że już myślę tylko o tym, żeby ta ciąża juz sie skończyła :/ teraz np jest super i jeszcze bym miesiąc pochodziła a za godzinę jak wrócą twardnienia i ucisk to znowu dojdę do wniosku, ze oby juz sie zaczęło
![]()
A czy mamy jakieś nowe dzieciaczki? Może ktoś sie wybiera rodzic?

Ja dostalam acard tylko. Ale za to po drugim niepowodzeniu dostalam luteine, acard, duphaston i clexan.Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.