Justyna_maj2017
Fanka BB :)
A można dołączyć do Waszego zamkniętego wątku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak szczerze mowiac to nie przypuszczam.. tam jest nas garstka i znamy sie ponad rok i mamy do siebie duze zaufanie.. ale takie jest.moje zdanie, nie wiem jak reszty.A można dołączyć do Waszego zamkniętego wątku?
Nooo,tam znamy się już ponad rok, jest nas malutko i tak siedzimy w gronie swoim mamy swoje już prywatne sprawy i spotkaniaA można dołączyć do Waszego zamkniętego wątku?
W sensie że jestem tego samego zdania.Tak szczerze mowiac to nie przypuszczam.. tam jest nas garstka i znamy sie ponad rok i mamy do siebie duze zaufanie.. ale takie jest.moje zdanie, nie wiem jak reszty.
U nas kubeczek doidy fajnie się sprawdza i Ania zakumała jak z niego pić [emoji6]my też na piersi i póki co nie ma zaparć. Próbowałam jeszcze bidon ale tak średnio nam szło. Wrócę do niego niebawem aby na spacerach miała co pić [emoji6]Ok to mam nadzieję, że tu też odpiszecie
A takie pytanie mam do Was, jak sobie radzicie z dawaniem wody maluchom. Ja za nic nie mogę Agatki nakłonić do picia. Po posiłkach jakie jej podaję dostaje do popicia pierś. Póki co problemów z zaparciami nie mamy, ale chciałabym, żeby zaczęła pić.
U nas Emi totalnie nie tolerowała nic do picia ani nawet mleka nie piła z butelki bidunu kubka... Codziennie próbowałam aż nadszedł dzień że załapała. Dzisiaj pije 30ml dziennie wody cierpliwie probowalam, nic na siłę...Ok to mam nadzieję, że tu też odpiszecie
A takie pytanie mam do Was, jak sobie radzicie z dawaniem wody maluchom. Ja za nic nie mogę Agatki nakłonić do picia. Po posiłkach jakie jej podaję dostaje do popicia pierś. Póki co problemów z zaparciami nie mamy, ale chciałabym, żeby zaczęła pić.