Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w 6w4d bylo juz piekne serduszko wiec za tydz mozesz tez zobaczyc,ale nie musisz jesli ciąża sie okaze mlodsza, bo pozniej owCześć dziewczyny,
jeszcze nie chcę się oficjalnie witać, ale miesiączki nie ma, testy pozytywne (chociaż druga kreska jest jaśniejsza od kontrolnej). Z moich wyliczeń wynika że byłby to 5 tydzień. byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził, że jeszcze nic nie widać. Czy jeśli wszystko jest ok to nie powinno już czegoś być? Martwię się strasznie, że jest coś nie tak, już się z mężem bardzo cieszyliśmy... Pobolewa mnie trochę brzuch, z jednej strony dość mocno kłuje i zaczęłam się martwić czy to nie ciąża pozamaciczna... Gin kazał mi brać w razie czego nospe i czekać. Za tydzień chce pójść do innego z lepszym sprzętem - czy jest szansa , że już coś będzie?
Cześć dziewczyny,
jeszcze nie chcę się oficjalnie witać, ale miesiączki nie ma, testy pozytywne (chociaż druga kreska jest jaśniejsza od kontrolnej). Z moich wyliczeń wynika że byłby to 5 tydzień. byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził, że jeszcze nic nie widać. Czy jeśli wszystko jest ok to nie powinno już czegoś być? Martwię się strasznie, że jest coś nie tak, już się z mężem bardzo cieszyliśmy... Pobolewa mnie trochę brzuch, z jednej strony dość mocno kłuje i zaczęłam się martwić czy to nie ciąża pozamaciczna... Gin kazał mi brać w razie czego nospe i czekać. Za tydzień chce pójść do innego z lepszym sprzętem - czy jest szansa , że już coś będzie?
Ja jutro zaczynam 5tydzien, dam znac czy cos widac bedzie.. Na serduszko nie licze, ale fasolke takJest duża szansa, że będzie coś widać, choć może jeszcze nie serduszko. Od jakości sprzętu bardzo dużo zależy.
Dokladnie, ja zawsze podaje adres pod ktorym przebywam, a nie gdzie jestem zameldowana..Dziewczyny na zwolnieniu musi byc wpisany adres pod którym przebywacie, nie adres zameldowania.
Mama2raz bardzo mi przykro. Nie ma dobrych słów teraz...
Wizyta w przyszły poniedziałek a ja tylko po 1 teście. Chyba nie będę już robić bety, poczekam spokojnie.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom