April7
Fanka BB :)
Ja odkąd zaczęłam brać 2 razy dziennie magnez to zero bólów brzucha a miałam dość mocne.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też biorę magnez 2x dziennie i też jest ok ☺ magnezium comfort
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja odkąd zaczęłam brać 2 razy dziennie magnez to zero bólów brzucha a miałam dość mocne.
Raczej tam nie wrócę.Allysa87- czy po macierzyńskim chcesz wracać do tej samej pracy? jeśli nie, to powiedz i olej co pomyślą. Jeśli masz pracę fizyczną to możesz poprosić lekarza o zwolnienie, a jako powód podać to co nam i myśle, że gin nie będzie robił problemów.
.
A ile razy dziennie bierzesz luteine ? Dopochwowo czy normalna bo ja dopochwowo 2 razy dziennie i duphaston 3 razy dziennie.
Mam identyczna pracę, na pierwszej wizycie od razu dostałam zwolnienie jak tylko lekarz zapytał gdzie pracuje i jakie są warunki. Nie martw sie w ogóle komentarzami bo tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko, a ludzie i tak będą gadac [emoji6] lepiej żebyś spokojnie bez stresu odpoczywała w domku niż się zamartwiala czy po 10h latania na nogach myślała czy z dzieckiem wszystko dobrze i dlaczego brzuch Cię boli.Słuchajcie nie wiem co zrobić bo pracuje w takiej pracy ze ciągle jestem na nogach, często w biegu i po 10 godzin. Mecze się jak diabli i brzuch mnie boli po takiej pracy czy jest szansa na to ze na pierwszej wizycie mogę dostać zwolnienie? Boję się żebym się nie przeforsowala. A druga rzecz nie wiem jak powiedzieć o ciąży w pracy bo oni są tam do tego sceptycznie nastawieni. Jedna dziewczyna jakiś czas temu poszła na zwolnienie to komentarzy było jakby zrobiła nie wiem jak straszna rzecz. Nie wiem czemu ale strasznie mnie to stresuje, wręcz nie wiem jakich słów użyć. Pracuje tam pol roku. Jak Wy to zalatwilyscie? Czuję się trochę z tym jak sierota ale cóż. .. mam nadzieje ze rozumiecie.
Dokładnie. Ja też biorę dwa razy dziennie magnez - tak mam na ulotce. Różne magnezy różne dawki. Minęły mi bóle brzucha, chyba że naprawdę przegne[emoji39] [emoji39]Ja odkąd zaczęłam brać 2 razy dziennie magnez to zero bólów brzucha a miałam dość mocne.
Ważne, by magnez był z wit B6, wtedy dobrze się wchłania.Ja też biorę magnez 2x dziennie i też jest ok [emoji5] magnezium comfort
Super! Gratki!Ja juz po wizycie [emoji5] wszystko jest ok, serduszko ladnie bije a okruszek rosnie [emoji5]
Mdlosci od podniesienia sie z lozka do poludnia. Zaczynaja mi sie nasilac...
GratulujęJa juz po wizycie ☺ wszystko jest ok, serduszko ladnie bije a okruszek rosnie ☺
Mdlosci od podniesienia sie z lozka do poludnia. Zaczynaja mi sie nasilac...