santinia
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziewczyny.. Jade do lekarza na kontrolę, zobaczymy co mi powie. .. Mam nadzieję, ze będzie juz cos widac i ze wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiDziewczyny.. Jade do lekarza na kontrolę, zobaczymy co mi powie. .. Mam nadzieję, ze będzie juz cos widac i ze wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki!
Ja też tak miałam i też się bałam co to będzie dalejHejnapewno dasz rade a dzieci będą się cieszyć bo mala różnica wieku bedzie między nimi
Dziewczyny czy wy tez macie taki niesamowity apetyt? Ja dzis na śniadanie zjadłam dwie bułki aż sama sie siebie wystraszylam[emoji14]nie chcę przytyć 20kg[emoji14]
Mocne kciuki &&Dziewczyny.. Jade do lekarza na kontrolę, zobaczymy co mi powie. .. Mam nadzieję, ze będzie juz cos widac i ze wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki!
Witaj [emoji6] pewnie że Cię przyjmiemy. Mamy w ten sam dzień wizytę [emoji6]Witajcie Dziewczyny
Trochę Was poznałam czytając wczoraj co naskrobałyście. Jesteście bardzo sympatyczne , miłe i wspierające , byłoby mi milo gdybyście mnie przyjęły do swojego grona. Mogę?
Moja ciąża jest nieplanowana, gdyż mam już w domu 8-miesięcznego synka.
Gdy się dowiedziałam ogarnął mnie lęk i przerażenie - jak ja sobie poradzę.
Cały czas oswajam się z tą myślą, musiałam zweryfikować plany na przyszłość, chociażby z pracą.
Mój termin porodu wychodzi na 15 kwietnia. Jestem po pierwszej wizycie, serduszka jeszcze nie było widać, czekam do następnej wizyty 8 września.
Pozdrawiam
Nie znam się ale w poprzedniej ciąży na tym etapie bralam luteine a slyszalam o duphastonie i pytalam gin czym to się różni a ona mi odpowiedziała że bierze się albo jedno albo drugie.Ja tak brałam w ciąży z synkiem. A teraz mam luteinę dopochwową 4 razy dziennie, więc to właściwie chyba to samo Jeśli chodzi o dawkę :-)
Ja w pierwszej ciazy bralam duphaston 3x dziennie a teraz na raziw biore luteine. Moj gin mowi ze duphaston jest mocniejszy.
W ciazy z corka przytylam tylko 8 kg ale i apetyt mialam marny.
Teraz do poludnia znowu mecza mnie okropne mdlosci, za to popoludniu mam mega apetyt. Staram sie jesc duzo owocow zeby byle czym sie nie zapychac ☺