Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze kwiecień, ja mam 5+5 i termin ok 18.04
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
A jakie miałaś przygody?Ja mam 36...też się boję, zwłaszcza po moich przygodach...
Ja też mam 36 lat choć wcale tego nie czuje[emoji14] Dzisiaj mija równo 6t0d w piatek beta wynosila 31902[emoji5] W środę kolejne usg mam nadzieję że usłyszę bijące serduszko i że nie będzie żadnego krwiaka!
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja tez tak mialam jeszcze do niedawna trulam dziewczynom strasznie na forum....niby radosc zjednej strony a zdrugiej panika i strach...tez nie jestem najmlodsza jak sie dzidzia urodzi to bede miala 37lat -synek tez 6 letni i tez strach o to jak to bedzie...czy dam rade???Powiem Wam, że ja to chyba zaczynam mieć jakieś zaburzenia psychiczne...Ciąża planowana, radość z 2 kresek, a teraz mam schizy 2 razy dziennie...tzn od rana super ale strasznie martwię się, czy wszystko będzie Ok z maluszkiem, a po południu jestem przerażona, że w ogóle jestem w ciąży! Nie miałam takich jazd jak byłam w ciąży z moim synkiem. Pogarsza mi się z wiekiem, czy jak???az mam wyrzuty sumienia. Dzisiaj już weszłam w fazę popołudniową - co to będzie? Jak zaareaguje nasz 6 latek? Może jesteśmy za starzy? całe życie poukładane i znowu będzie chaos?OMG co się ze mną dzieje???!!!
Mam mega mdłości jak w pierwszej ciąży. Pierwsze bliskie spotkania z muszlą już za mną...