Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po Polsce staralam przestawic sie spowrotem na Anglie [emoji6][emoji12] a tak serio strasznie mnie nudzi, a co za tym idzie mam mega zawroty glowy i kilka ostatnich dni spedzilam w lozku ( probuje zregenerowac sily przed praca [emoji6] )Witaj,a tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz[emoji2]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to odpoczywaj [emoji3].Bo w kwietniu koniec laby [emoji23][emoji23][emoji23].Objawy to akurat dobry znak.Po Polsce staralam przestawic sie spowrotem na Anglie [emoji6][emoji12] a tak serio strasznie mnie nudzi, a co za tym idzie mam mega zawroty glowy i kilka ostatnich dni spedzilam w lozku ( probuje zregenerowac sily przed praca [emoji6] )
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boliOn usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/
Kredka82 wizytę w szpitalu chyba i tak będziesz miała dopiero między 11 a 13 tc ;/ chyba że u Ciebie są inne zasady i będziesz miała wcześniej wiec dzwon, nic nie tracisz a może się udaDziewczyny a ja nie wiem co robic bo wczoraj dzwonilam do mojej gp zeby umowic sie na pierwsza wizyte bo ostatnio moj gin z polskiej kliniki dal mi list ale ona na urlopie i wraca w poniedzialek. Dzis jest 7t4d wg usg wiec nie wiem czy czekac do pon czy isc do innego. Bo nie wiem ile sie czeka na wizyte w szpitalu Wolalabym do niej
Też mam to ściągnięcie i kłucie w dole brzucha przy nagłych ruchach. Ale nie miałam cesarki.Dzien dobry
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boliOn usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/