reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja z mamą mam bardzo dobry kontakt, co prawda mieszka 260km ode mnie ale rozmawiamy codziennie. O ciąży jeszcze jej nie powiedziałam może po usg, ale nie boję się jej reakcji, najgorzej martwię się o moją starszą siostrę i brata, jeden już wie przyjął to bardzo dobrze i serdecznie mi gratulowal. Siostra nie może mieć dzieci i od zawsze mi matkuje, wkurza mnie to strasznie ale kocham ją ponad życie i wiem że swoje będzie musiała pogadać. Co do teściów i rodzeństwa mojego P. nie przejmuje się bo tutaj każdy żyje swoim życiem i nie oceniają, kto po co i z kim. Ale myślę że wstrzymam się do jakiegoś 12 tyg. no chyba że coś wcześniej będzie widać. [emoji16]

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Dzień dobry (oby oby oby) dziewczęta... od 2 dni witam się namiętnie z toaletą. W najmniej oczekiwanym momencie... i nie ma reguły czy to ranek, popołudnie czy wieczór. Nawet dzisiaj podczas mycia zebow nie byłam w stanie utrzymać śniadania :( Najgorsze jest to ze biorę leki na ciśnienie i tarczycę i nie mam pewności czy się one zdążyły wchłonąć czy nie :( Macie jakieś naturalne sposoby na utrzymanie zawartości żołądka? Wiem że mogę prosić gin o jakieś (kolejne) tabletki ale może coś podpowiecie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A mozesz brac leki przed spaniem? Albo budzik sobie ustaw 2h przed pobudka wypij leki ibspij daleh

kredka82 wiem dokładnie o co chodzi tym bardziej że ja pierwsza córkę urodziłam w wieku 17stu lat. Ona jeszcze wtedy nie wiedziała że nie moze mieć dzieci. Chociaż w sumie z drugiej strony sami z mężem nie podjęli nawet walki o to żeby to dziecko mieć, są ze sobą 17lat w tym 7 po ślubie i dopiero dwa lata temu postanowili zadziałać i to tylko że względu na to że siostra miała torbiel na jajniku a że żadne leki nie pomogły to lekarz zaproponował ciążę no i wyszło że wina leży po stronie jej męża, brak plemników w nasieniu. Niestety na badaniu nasienia się skończyło i tak poddali się bez walki. Ona cierpi, a ja razem z nią. Mimo wszystko.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Dzień dobry (oby oby oby) dziewczęta... od 2 dni witam się namiętnie z toaletą. W najmniej oczekiwanym momencie... i nie ma reguły czy to ranek, popołudnie czy wieczór. Nawet dzisiaj podczas mycia zebow nie byłam w stanie utrzymać śniadania :( Najgorsze jest to ze biorę leki na ciśnienie i tarczycę i nie mam pewności czy się one zdążyły wchłonąć czy nie :( Macie jakieś naturalne sposoby na utrzymanie zawartości żołądka? Wiem że mogę prosić gin o jakieś (kolejne) tabletki ale może coś podpowiecie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj bidna ty. Moja ciotka w ciazy ssala poprostu korzen imbiru -ponoc pomagalo...;)

:-P
Dzieki za mile słowa :)
Ja mieszkam w UK i zostalam zbadana dziś przez lekarza rodzinnego ktory wyslal mnie na jutrzejszy skan.. By zobaczyc czy wszystko jest ok.
I to wlasnie lekarz powiedzial mi o tym podejrzeniu..
Staram sie myslec pozytywnie...ale czasem to trudne gdy cały bok boli :(
Mnie na początku też brzuch bolał i tez prawa strona,bo z prawego jajnika była owu.Takie bóle na początku są normalne.Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@a_gdyby_tak lek wchłania się około 15 minut. Rano, żeby nie wymiotować, trzeba coś zjeść zanim wstanie się z łóżka. Ciężko powiedzieć co, na każdą działa coś innego na mnie kwaśny, suchy chleb powoli memłany). Potem tablety, śniadanie i możesz już sobie radośnie rzygać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry