reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja tez miewam bóle w podbrzuszu raz prawa raz lewa strona czasem sam środek. Zuwazylam, ze jak sie zmecze fizycznie to ból jest silniejszy... Najlepiej jest jak leżę i odpoczywam :) czytałam ze dopóki ból jest słaby to, to jest normalne we wczesnej ciąży... Ale jesli Cie to niepokoji to idź po konsultacje..

A z objawów: od dłuższego czasu piersi, sa ciężkie i obolale, ( podejrzewam że tę bóle się zaczęły 2 dni po zaplodnieniu...) cały czas muszę nosić stanik, nawet do snu :(
poza tym zmieniła mi sie dieta..
Ciągle jestem zmęczona najlepiej bym nie wychodziła z łóżka
Mam wzdęcia i gazy, w toalecie różnie.
Nie lubie jeansow bo czuje ze mnie uciskaja, z tym ze moze to może byc psychika..
I miewam średnie bóle w podbrzuszu..
A JAKIE WY MACIE OBJAWY DZIEWCZYNY?

reklama
A z objawów: od dłuższego czasu piersi, sa ciężkie i obolale, ( podejrzewam że tę bóle się zaczęły 2 dni po zaplodnieniu...) cały czas muszę nosić stanik, nawet do snu :(
poza tym zmieniła mi sie dieta..
Ciągle jestem zmęczona najlepiej bym nie wychodziła z łóżka
Mam wzdęcia i gazy, w toalecie różnie.
Nie lubie jeansow bo czuje ze mnie uciskaja, z tym ze moze to może byc psychika..
I miewam średnie bóle w podbrzuszu..
A JAKIE WY MACIE OBJAWY DZIEWCZYNY?
Mnie też piersi zaczęły boleć (w nocy jeszcze karmię córkę i to jest dramat), zmęczenie, lekkie mdłości, dziwne napady smakowe - ciągle chodzą za mną krokiety z kapustą ;), pobolewa mnie podbrzusze i mam wrażenie takie hm napuchniętego (?) brzucha - zaczęły mnie spodnie uwierać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry