Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pije wodę non stop małymi lyczkami....Pewnie juz taki temat był, nie mam siły szukać po postach wiec pytam tutaj: co stosujecie na mdłości?
Bo złapaly mnie okropne dziś. Dodam ze nie lubie imbiru...
Ja zaczynałam z 84 [emoji32],a teraz mam 86 ,a to dopiero 10 tc.Staram się pilnować,bo na początku czerwca robiłam hormony i ogólnie krzywą cukrową i wszystko było do bani.Teraz czekam na wizytę u gina ,żeby spojrzał na nowe wyniki.Dziewczyny co do wagi to ja to mam gdzies.. bede sie martwic jak urodze[emoji16] za chwile bede pewno wygladac jak wieloryb no ale co zrobic.. zaczynalam z waga 86 na koniec czerwca (178cm) a juz mam 3kg na plusie.. tylko ze u m ie wszystko sie kumuluje na brzuchu i ja musze maskowac bo juz na 5 miesiac wygladam.
Ja bede miec w piatek 9t0d czyli 10 tydzien zaczne[emoji16]IzabellaSimone u mnie w rodzinie nie ma żadnych bliźniaków, w żadnym pokoleniu. U męża też nigdy. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i co? Blizniaki...
Matko Wy już spodni nie dopinacie? Jeszcze nikt nawet 10 tyg nawet nie dobil. Zawrotne tempo. Ja jeszcze długo w swoich normalnych dżinsach zamierzam chodzic
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom