reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Cześć :) gratuluję wszystkim szczęśliwych wizyt! Ja już jutro i nie mogę się doczekać.
Co do zachcianek to jakoś bardzo nie mam, w pierwszej ciąży to zjadłam chyba z beczkę kapusty kiszonej i skrzynkę grapefruitów ;) a teraz w normie, ostatnio mam ochotę na sok Kubuś i maliny ale nie jakoś tak bardzo. Ale np wczoraj jechałam wieczorem na paznokcie, a jak wychodziłam to moja mama robiła gołąbki, i ja przez cały wieczór myślałam tylko o nich ;) jak wróciłam o 23 to zjadłam 2 i kurde miałam wziąć do pracy i zapomniałam :( ale pyszne były ;)
Miłego dnia

No właśnie ja mieszkam na wsi, swoje indyki mamy ale mama dala wątrobę do pasztetu na 100% :/ Indyki nie były w sumie leczone na nic wiec nie powinny miec leków w organizmie... raczej....

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie ja mieszkam na wsi, swoje indyki mamy ale mama dala wątrobę do pasztetu na 100% :/ Indyki nie były w sumie leczone na nic wiec nie powinny miec leków w organizmie... raczej....

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
to bardziej o witamine A chodzi. watrobka ma jej bardzo duzo i jest wlasnie z tego powodu zdrowa tylko ciezarnym szkodzi :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry