Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeJestem po wizycie:
Schudłam kilogram
Ciśnienie wysokie- oszczędzając tyb życia zero sportu itp
Cukier w moczu
Dzidzia 13mm serduszko puka pięknie [emoji7]
Dostałam Skierowanie na badania prenatalne do kliniki- na życzenie ( częściowo płatne)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Normalne od 140/90 wzwyż w spoczynku.gratulacje
jak wysikie masz cisnienie?
Ja wczoraj jadlam kaszanke (mamy polskiego rzeznika tu i oni robia swoje kaszanki kielbasy szynki itd) ale nie bylo tam zadnych kawalkow podrobow bo takiej z podrobami nie lubie ale kaszanke ch6ba mozna normalnie?Nie słyszałam o pasztetach, ale wcinalam takie w foremkach więc myślę że tam żadnej wątróbki nie ma, chociaż w sumie nie zaszkodzi sprawdzić składu. Ja o tej wątrobce przypomniałam sobie jak że smakiem zjadłam kaszanke i mówię do mojego że o jaka dobra bo dużo wątróbki i dopiero wtedy mi się żarówka zapaliła. W sumie dobrze ze ja wątrobę toleruje właśnie tylko w kaszance.
![]()
Oj to chyba masz moje smaki bo ja golabki tydzien temu robilam[emoji16]Też bym zjadła golabka[emoji7] i galaretkę że swinskich nóżek i flaczki[emoji3][emoji16]
A teraz jestem w poczekalni u ginekologa. I czekam na swoją kolej[emoji16]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie tez tak mysle. To tak samo jak z lubczykiem ze ma wlasciwosci poronne ale przeciez galazka w zupie nic chyba nie zrobiduzo zawiera witaminy A/retinol a to powoduje wady rozwojowe u dziecka szczegolnie w pierwszym trymestrze. Natomiast ja mysle ze to by trzeba bylo pare razy w tygodniu jesc zeby osiagnac grozne dla dzidzi stezenie. Watpie zeby jedna porcja mogla zaszkodzic...
Tez boje się cukrzycy i raczej staram się jeść z rozwagą.Zakladam, że jeszcze przytyje z 9kg.Raczej więcej wolała bym uniknąć,bo swój nad bagaż mam,a raczej względy zdrowotne ważne.Ja na tą chwilę wagą bije wszystkie ale na początek -4kg. Taka tendencja byłaby cudowna. A I tak brzuszysko wywaliło że hej.Bardzo boję się cukrzycy także z jedzeniem nie szaleję... W poprzednich ciążach zakończyłam na plus 8kg.Ale wtedy to byłam szczypiorek...