alunia87
Fanka BB :)
Ja tylko lody,ale to raczej ze względu na temperatury.Dziewczyny macie ochotę na słodycze? Jakie? [emoji41]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko lody,ale to raczej ze względu na temperatury.Dziewczyny macie ochotę na słodycze? Jakie? [emoji41]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
nie martw sie domowy pasztet troche podjadany nawet jak Tobie wydaje sie ze duzo jadlas . plus to pasztey z dodakiem nie sama watrobka.Oh moglam zaszkodzic dziecku :/ w tamtym tygodniu dosc duzo jadlam tego pasztetu
Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro idę do lekarza na prywatną wizytę aby potwierdzić ciąże i może uda się zobaczyć maluszka. Na serduszko jeszcze nie liczę ale to różnie bywa. według om to mamy 6 tydzień (5+5). Dzisiaj byłam prawie cały dzień z mała na spacerze korzystałyśmy z pogody. Współżyłam z mężem ale jakoś mnie to nie kręciło mam nadzieję, że to się zmieni. Bardziej dokuczają mi zawroty głowy i duszności.
) A wy już powiedziałyście swoim pracodawcą?To ze względu na wysoka ilość witaminy A w watrobach. Kobiety w ciąży nie powinny spożywać zbyt dużej dawki witaminy A bo moze zaszkodzić rozwojowi płodu. To Samo z marchewka - nie w dużej ilości bo tez jest bogata w witamine AA co jest nie tak z wątróbką?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja ciągle się zamierzam powiedzieć pracodawcy, Ale liczę się z negatywnym podejściem do sprawy więc jakoś zwlekam . Mimo iz jest kobietą. [emoji6]Trzymamy kciuki.Pogoda faktycznie sprzyjała wczoraj na długie spacery.
Ja zdecydowanie w ciąży wolę prysznice.
Jestem już po wizycie jest to 8 tydzień słyszałam wczoraj pierwszy raz serduszkoNiestety krwiak rośnie jestem na zwolnieniu do 11.09.Ale dziś musiałam przyjść do pracy przekazać wszystkie sprawy koledze. No i niestety nasłuchałam się " ciekawe kto przyjdzie na Twoje miejsce" A nie wiadomo czy 12 nie wrócę do pracy. Szefowi jeszcze nie mówiłam bo jest na wakacjach wraca w piątek mam zamiar spotkać się z im w sobotę, ale akurat nie mam czego się obawiać bo jest naprawdę w porządku.( Mam nadzieję, że się nie mylę
) A wy już powiedziałyście swoim pracodawcą?
Gdzie znajdę nasz kalendarz?