Cześć dawno nie zaglądałam a jestem dziś po pierwszym usg1 (09.30) wanda123 / usg, wiz. kontr. /
31 (12:30) Iwona Waw / gin /
31 (13:30) LMax / midwife /
31 (19:50) igafiga /gin, usg /
Dziewczyny koniecznie napiszcie jak po wizytach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dawno nie zaglądałam a jestem dziś po pierwszym usg1 (09.30) wanda123 / usg, wiz. kontr. /
31 (12:30) Iwona Waw / gin /
31 (13:30) LMax / midwife /
31 (19:50) igafiga /gin, usg /
Dziewczyny koniecznie napiszcie jak po wizytach
Ja leciałam dwa razy , jutro lecę 3 raz w ciągu 10 dni. Wszystko ok .Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźćczy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźćczy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Ja nie bede latac bo boje sie ryzykowac.Może temat się przewinal już przez forum ale nie udało mi się odnaleźćczy któraś z Was w ostatnim czasie leciała samolotem? Czy były jakieś komplikacje?
Boże kusi was już na zakupy![]()
No dobra...Mi wpadly dwa bodziaki w TK Maxie do koszyka... i przyznaje sie jeszcze do przegladania opinii o wozkach... wiecej grzechow nie pamietam...