reklama

Kwietniowe mamy 2018

Wy w uk to wszystko macie i ciezarne jak krolowe traktowane a w tej irlandii to masakra jakas...
Niekoniecznie jak królowe, przy pierwszej stracie nawet nie potrafili powiedzieć co się stało dobrze ze wiedziałam co jest grane, służba zdrowa wola o pomstę do nieba np na żylaki dał mi maść ibuprofen [emoji32] na każde przeziębienie co by mi się działo dostawałam paracetamol [emoji50][emoji32] przed porodem tez trzeba iść prywatnie na wizytę żeby dowiedzieć się jak ułożone jest dziecko bo sprawdzają to ręką... także są plusy i minusy :) każdej z nas zostają wizyty prywatne :)

reklama
Dzień dobry babeczki. Ale mi się do pracy nie chce iść .... Wogole nic mi się nie chce
O tak paracetamol podstawa [emoji23]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zapomniałam się " pochwalić " że 4 kg już przytyłam ... Nie wiem co to będzie ... W pierwszej ciąży tak nie tylam , teraz czuję się jak słoń , a wszystko mi idzie w cycki i nogi i dupę ... Oj będzie co zrzucać ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joabab - trzeba się dużo nawadniać, min 2-2,5 litra dziennie, to w pewnym momencie organizm się przyzwyczai do tego żeby wodę odprowadzać I już się nie będzie tak puchło. jak się mało pije, to organizm wodę zatrzymuje.
ja tez niestety nie piję tak dużo, ale musze zacząć.

Ja 3 ciąże też pracowałam normalnie do 33-36 tygodnia.

reklama
Cześć i czołem! Zaczęłam czytać od początku żeby Was trochę poznać ale jak zobaczyłam 296str to zrezygnowałam :) To moja pierwsza ciąża i to dość wyczekana ze względu na różne czynniki. Teraz co dzień się martwię że coś pójdzie nie tak. W trakcie ciąży złamałam kończynę więc zaczęło się z przygodami :/ Czy któraś z Was też tak może ma, że zupełnie nie czuje głodu i wstręt do jedzenia? Nie zrozumcie mnie źle, głodna jestem tylko tego nie czuje :/ Od razu mnie biorą mdłości i wtedy kumam, że to głód (nadal nie mam na nic ochoty)
Hej u mnie to samo niby jestem glodna ale nic nie chce jeść. Na siłę zjadam banana i czasami serek wiejski z malinami i żurawina mi podchodzi a tak to na samą myśl mi nie dobrze jak bym miała coś zjeść innego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry