Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
Bio oil jest dopiero od 2trymestruPrzerzuc sie na kosmetyki z Avene. Ja od lat uzywam i skora duzo lepsza. Nikt mnie nie namowi zeby czegos innego uzywac.
A czym smarujecie brzuchy? Bo ja na wieczor brzuch i piersi jade bio oil ale dzis kupilam jeszcze maslo do ciala z sanctuary dla ciezarnych i super jest i ladnie pachnie[emoji4]
Ponoć jest jakieś bezpieczne znieczulenie, ale w 1 trymestrze odradza sie używać jakiegokolwiek znieczulenia ze wg na dziecko.Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z leczeniem zębów w ciąży? Chodzi mi głównie o znieczulenie...podaja czy Nie????
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To jedz do jakiegos duzego ich sklepu albo online zobaczU mnie chyba jest mały bo nic tam nie widziałam[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Bo maja je pewnie za darmo..Ja żadnym ekspertem nie jestem temu tutaj pytałam o jakieś poleconeGdzieś to wyczytałam ale też czytałam o tym że imbir i pokrzywa szkodzą więc każdy może w necie napisać co chce
Starałam się też "podglądnąć" YouTuberki ale one stosują mazidła za połowę mojej wypłaty
![]()
A moze jakies skromne " witam" i cos o sobie?Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
A ja codziennie sie maziam! Kurde w zyciu bym nie pomyslala! Mam nadzieje ze nic nie zaszkodzilam maluszkowi[emoji52]Bio oil jest dopiero od 2trymestru
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017