Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja przez aparat weszlam bo przez spinacz za duzy plikOtwierasz wiadomosc ktora piszesz w edytorze (zaraz po lewej od textu koleczko. Potem ikonka z gorami albo zszywacz i wybierasz z galerii. Ja tak zawsze robie i dziala
aaa moze to o aplikacje chodzi bo ja za kazdym razem wchodze przez net...Ja widzę, ale nie korzystam z aplikacji.
dzieki sprobuje ale jak ja gory naciskam to nic kompletnie sie nie dzieje ...Ja też nie widzę zdjęcia. Ja jak dodaje w aplikacji zdjęcie, to klikam na tą ikonkę z górami i wybieram zdjęcie i mam wgrywanie a później przetwarzane i mi się dodaje w formacie img a tobie w gallery z tego co widzę.
![]()
Nioooo dlatego pytalam kto ma jeszcze takiTeż zobaczyłam z przeglądarki. Na aplikacji nie widać...
Wow, ja 5 ciąża z bliźniakami i nic nie widać a tu wooow
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Zakladam ze chodzi wlasnie o to kto przez aplikacje a kto przez net wchodzi ....@IsabellaSimon ja widze cos takiego: gallery=media jakies cyferki od IsabellaSimon i data
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Sorry ...no ja sie postaram zgrac aplikacje wieczorem ...U mnie przez aplikację nie widać, pisze, ze nie mam uprawnień do galerii zdjęć![]()
oooo dziwne mi sie pokazuje zdjecie. a jak sie na galerie kliliknie tez nie? mi sie zdjeciw pokazalo nawet w cytacie a_gdyby_tak...
poddaje sie z tym forum nic tu nie moge wstawic![]()

Omg... który Ty jesteś tydzień? Ja mam piłkę, ale to moje prywatne, osobiste sadełko:-)