Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
Ja tam miałam, wczoraj Wam się pochwalilam ze nawet apetyt wrócił a dzisiaj już po...Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
oj biednaWspominałam rano, że wystąpiły u mnie plamienia.Juz jestem po wizycie u lekarza z dzidzia wszystko w porządku.Krwiaka żadnego nie widac i obraz prawidłowy.Plamienia ustały, ale boli mnie podbrzusze i musiałam zostać w szpitalu.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
w uk tylko przez brzuszek te 2usg sa-czyli od 11tyg.Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymiotymam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
i jak lepiej Ci?Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymiotymam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]