Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie miałam znieczulenia przy pierwszym porodzie .Słyszałam ze przy znieczuleniu są większe szanse na rozdatcie bo radząca nie czuje a prze.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
w uk cesarka nie jest opcja zbaczy nue mozesz sobie wybeac -wiec sprawdz czy w Irlandii nie jest podobnie....druga cesarka owszem juz od Ciebie zalezy ale nie pierwsza...Ciekawe czy w irlandii nacinaja? Ja nie wiem co ja wole bo to pierwszy raz... bedzie trudna decyzja czy cesarka czy sn...
A tak wogole to nie wytrzymalam i jednak umowilam sie na sobote na usg[emoji4] mialam isc dopiero za 2 tyg na prenatalne ale jakos pewniejsza bede jak sprawdze
ojejku jak to?Dziewczyny byłam nie dawno na wizycie dzidzia jest zdrowai ma juz 3 cm ale musze jechac do lekarza do polski bo moje ubezpieczenie nie obejmuje i musze jak najszybciej jechac bo jeszcze nie mam karty ani zadnych badan :/
A czyli od razu zakladaja ze naturalnie? No pewno sie w szpitalu dowiem za 3 tygw uk cesarka nie jest opcja zbaczy nue mozesz sobie wybeac -wiec sprawdz czy w Irlandii nie jest podobnie....druga cesarka owszem juz od Ciebie zalezy ale nie pierwsza...
tak-cesarka nie jest opcja wogole z Toba ma ten temat nie dyskutuja. o ile sa przeciwskazania np pozycja posladkowa etc a i tak beda chcieli zniechecic....A czyli od razu zakladaja ze naturalnie? No pewno sie w szpitalu dowiem za 3 tyg