alunia87
Fanka BB :)
Troszkę późno może być problem z dokładnymi pomiarami.Nie masz możliwości zrobić w innym miejscu wcześniej.a to przecież za późno na prenatalne :/
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Troszkę późno może być problem z dokładnymi pomiarami.Nie masz możliwości zrobić w innym miejscu wcześniej.a to przecież za późno na prenatalne :/
no sek w tym ze nie ....w uk robia 11 -14tydzien a js bede 13t 3 dzien czyli w 14tym tygodniu bo 13 skonczony![]()
Ja chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa
No to ja bede w 13t0de to i tak Cie przebijam ja termin cesarki bede miala ok 10 kwietnia a prenatalne w 14 tygodniu dopiero 10 pazdziernika!
no sek w tym ze nie ....w uk robia 11 -14tydzien( a konkretnie 13 tydz i 5 dzien) a ja bede 13t 3 dzien czyli w 14tym tygodniu bo 13 skonczonyale wolalabym blizej tej dolnej granicy a nie na sam koniec...
Tu chodzi o to ze jezeli cos bedzie nie tak to mozna dziecku pomoc jeszcze w brzuchu albo lekarze moga byc przygotowani zeby sie zajac zaraz po porodzie. Ja robie pappa mimo ze oczywiscie sie bojeJa chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa.
No właśnie u mnie to nic nie zmienia, bo nie potrafiła bym odebrać swojemu dziecku życia, bo jest chore.Przyjmiemy je z mężem takie jakie jest.Ja chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa.