Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to w koło dużo dzieciaków.Moze do tego czasu coś przybędzie.Teściowej to będzie 5 wnuk/wnuczka ;p Tata ma 2 wnuków ale już pełnoletni a mama 0 ;p Ja to się tak zastanawiam, czy moje dziecko będzie miało kogoś na osiedlu do zabawy bo nie widzę nikogo, kto by się do tego zabierał. Dużo jest szkolnych dzieci, koleżanka w moim wieku też ma szkolne a tylko ja taka opóźniona ;P Młodych małżeństw nie ma więc chyba będzie rządziło na osiedlu samotnie ale sprawiedliwie.
U mnie będą od koloru do wyboru, bo mam sporo po synku i po corze[emoji6] takze beda dinozaury, zwierzatka i wrozki różowe[emoji23]Dlatego niezależnie od werdyktu będą body w dinozaury i misie xD
Ja dostałam sporo na chłopaka fajne są i jak będzie dziewczynka to będzie śmigać w niebieskich i zielonych.Jej to i tak będzie obojętne.U mnie będą od koloru do wyboru, bo mam sporo po synku i po corze[emoji6] takze beda dinozaury, zwierzatka i wrozki różowe[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ale wolalabym byc przygotowana na kazda informacje.Wady wykrywane testem pappa nie sa do "poprowki" w ciazy czy po, bo to wady chromosonalne
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Co za *****Przepraszam że tylko o sobie - postaram się Was nadrobić jak tylko przejdzie mi złość[emoji35]
Byłam umówiona z lekarzem w szpitalu , na wizycie zapisywala sobie w kalendarzu... i o mnie zapomniala[emoji35] powiedZieli że pojechała już do domu - a ja żeby się zwolnić z pracy wzięłam 2 ostatnie godziny z opieki...
Nie mogłam się do niej dodzwonić - w końcu dodzwoniła i na jutro o 14:30... ciekawe co na to moja szefowa... wrr[emoji35]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
niestety uk i dokladnie sie mieszcze w ich ramkach. sprobuje zadzwonic i nasciemnuac ze mnie nie bedzie ale watpie czy to cos da...Troszkę późno może być problem z dokładnymi pomiarami.Nie masz możliwości zrobić w innym miejscu wcześniej.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
w uk aborcja z jakiego kolwiek powodu jest legalna do 24 tygodnia ciazy!nie, nie ma przymusu. są 3 przypadki kiedy można dokonać aborcji.
mi też przysługuje niby ten test papa, po 35 rż, ale nie zdecydowałam się, bo to I tak nic dla mnie nie zmienia.