reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Co ja bym dała za to żeby wszystko mieć... To jak kupowanie jakiegoś obrazu nie znając się na sztuce. Kupe kasy a nawet nie wiem na co zwracać uwagę. :(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie - dasz radę[emoji4] w pierwszej ciąży pamiętam każdej koleżanki co miała małe dziecko pytałam czy jest z wózka zadowolona[emoji23] i tym sposobem kupiłam wózek z polecenia [emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]

Nio to tutaj koleżanka Ci nie pomoże...:) chyba że w totka grasz :) ja patrze po forach ale I tak pomysłu nie mam. Wiem że łóżeczko chcę zwykłe białe pełnowymiarowe 120x60 , wózek też nie za miliony monet ale jakiś funkcjonalny żeby znowu nie dostał kopa I nie pozostał w środku miasta...:) fotelik jakiś wygodny ale czy w zestawie z wózkiem czy solo nie mam pojęcia... nie wiem czy wygodnie tym maluchom w tych fotelikach podpietych do wózka...

Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]

To faktycznie nie będzie Ci łatwo- pozostaje czytanie w necie opini co też jest bardzo przydatne[emoji4] z drugiej strony nikt Ci co chwilą nie będzie dawał złotych rad co i gdzie kupować[emoji6] coś za coś[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Nio finansowo to niełatwo tak wszystko kupić. Ja się śmieję że to było do przewidzenia... pozbyłam się wszystkiego po dzieciach to teraz czekamy na maluszka... :) wszystko się skompletuję... :)
Ja jeszcze kilka miesiecy temu wyrzucilam 2 spacerowki w tym graco expedition . Wyrzucilam bo niestety lezaly na strychu kilka lat i zbutwialy [emoji53]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

VegeMama spokojnie dasz rade, jak zaczniesz szukać co jak z czym to sama się zdziwisz ile wiesz :) przy pierwszym dziecko zawsze kupi się coś co się nie przyda ale to na przyszłość będziesz wiedziała :) ja też dużo nie wiem ale mam siostrę która na pewno mi pomoże i mam Was tu też będę pytać :)

Hej dziewczyny. Mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna płodu?
1506272266-aaaaaa.png

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry