To jest Graco Quattro travel system wersja Bear and Friends
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
To miałam nosa. Miałam Graco taki rok po roku-był wygodny teraz u mojej Przyjaciółki czeka na jej bobasa (lada dzień)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest Graco Quattro travel system wersja Bear and Friends
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Spokojnie - dasz radę[emoji4] w pierwszej ciąży pamiętam każdej koleżanki co miała małe dziecko pytałam czy jest z wózka zadowolona[emoji23] i tym sposobem kupiłam wózek z polecenia [emoji4]Co ja bym dała za to żeby wszystko mieć... To jak kupowanie jakiegoś obrazu nie znając się na sztuce. Kupe kasy a nawet nie wiem na co zwracać uwagę.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]
To faktycznie nie będzie Ci łatwo- pozostaje czytanie w necie opini co też jest bardzo przydatne[emoji4] z drugiej strony nikt Ci co chwilą nie będzie dawał złotych rad co i gdzie kupować[emoji6] coś za coś[emoji12]Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]
Ja jeszcze kilka miesiecy temu wyrzucilam 2 spacerowki w tym graco expedition . Wyrzucilam bo niestety lezaly na strychu kilka lat i zbutwialy [emoji53]Nio finansowo to niełatwo tak wszystko kupić. Ja się śmieję że to było do przewidzenia... pozbyłam się wszystkiego po dzieciach to teraz czekamy na maluszka...wszystko się skompletuję...
![]()
Wlasnie sie nad nim zastanawiam. Bede za 2 ryg na baby fair i przypuszczam ze tam beda pokazane i moze wtedy kupie. Ale jakbys sie zdecydowala wczesniej to czekam na opinieHej dziewczyny. Mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna płodu?
![]()
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom