Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zazwyczaj miałam niskie i mi 2 razy w miesiącu by starczyło.. teraz mi się zwiększyło i to sporoOchotę to może nawet i codziennie mam ale czasem jestem zbyt padnięta
Ale to tak od 2 tygodni dopiero.
Ja mam już zakaz od 6tc ale ja nie placze z tego powodu tylko maz.. Wcześniej mielismy zakaz bo lyzeczkowanie mialam.. A zanim ta ciaza sie potwierdzila u lekarza to sie balam a lekarz odrazu zakaz bo plamienia.. Ciekawe co mi dzis powieA tak w ogóle dziewczyny pytanie z innej beczki, jak jest u Was z libido? No u mnie zerowe poprostu, aż jestem w szoku bo w ciąży z dziewczynkami mój P nie mógł się ode mnie opedzić, a teraz na pocałunki nawet nie mam ochoty. Gdy że starsza byłam na podtrzymaniu od 22 Tyg. to do 36 tyg mieliśmy zakaz, to ja myślałam że to najgorsza katastrofa świata,. A teraz? Ahh te hormony.
![]()
Ja chyba tez powiem ze mamy zakaz nawet jak nie bedzie gomysiaka92 ja też miałam zakaz bo też plamiłam trochę od 8tc, brałam duphaston przez 10 dni, lekarz powiedział że jeżeli po zakończeniu nie będzie plamienia, to spokojnie możemy współżyc. No ale ja mojemu P powiedziałam że mamy zakaz do następnej wizyty, ale ze mnie baba okrutna. [emoji13]
![]()