Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja najpierw miałam dopochwowo, a później jeszcze przez brzuch mój lekarz jest bardzo specyficzny taki śmieszny, że czasem jak już go widzę w warkoczykach (bo czasami sobie zaplata) to chce mi się śmiaćMama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
![]()
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
[/QUOTE![]()
Na jednej wizycie wszystko
Witajcie dziewczyny.czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat
)
witajWitajcie dziewczyny.czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat
)
SuperWracam z wizyty. Dzidzia ma sie dobrze. 2.75cm 9w4d czyli idealnie jak apka mi wyliczyla.. Musze gdzies sie zarejestrować na usg prenatalne
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
![]()