reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Jakiejś konkretnej firmy polecasz?
Czytałam dużo jak siostra była w ciąży bo kupowałam jej w prezencie i w sumie wzięłam zwykły i sprawdził się doskonale. Myślę że nie ma sensu wydawać kupę kasy bo będziemy tego używać tak naprawdę kilka razy a potem sprzedawać po kosztach to szkoda, zresztą jak ktoś ma dość dużą faudke to tez ciężej będzie mu znaleźć nawet jak będzie miał najlepszy sprzęt. Ja pewnie jak nie będę mogła znaleźć za którymś razem to schowam do szafy i nie będę się denerwować :D i poczekam aż zacznę czuć ruchy maluszka :)

Dziewczyny ktore myslaly o detektorze tetna kupilyscie juz cos? Bo ja caly czas mysle nad tym anglesounds ale nie wiem sama..

Ja kupiłam Sonoline i póki co tylko raz udało mi sie złapać serduszko malucha, myśle ze pozniej moze sie przydać, a póki co to tylko sie denerwuje jak nie moge nic znalezc. Biorąc pod uwagę jak małe jeszcze sa nasze dziedziatka i jak bardzo sie wiercą to wcale nie jest dziwne, ze tak ciezko złapać tętno. Swoje łapie bez problemu.

Cześć :)

Zainteresowalyscie mnie tym urządzeniem.
W sumie nie myślałam wcześniej o jego kupnie, ale okazało się ze to tutaj dość popularna sprawa i udało mi się go znaleźć w całkiem dobrej cenie. Kupiłam Angelsounds - opinie w internecie ok. W przyszłym tygodniu powinnam dostać także napisze co i jak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry