Agulula111
Fanka BB :)
Ja mam, próbowałam juz szukać ale na razie jeszcze nam się nie udało znaleźć hehezobaczę na wizycie gdzie jest to potem może będzie łatwiej znaleźć
![]()
Jakiejś konkretnej firmy polecasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam, próbowałam juz szukać ale na razie jeszcze nam się nie udało znaleźć hehezobaczę na wizycie gdzie jest to potem może będzie łatwiej znaleźć
![]()
Czytałam dużo jak siostra była w ciąży bo kupowałam jej w prezencie i w sumie wzięłam zwykły i sprawdził się doskonale. Myślę że nie ma sensu wydawać kupę kasy bo będziemy tego używać tak naprawdę kilka razy a potem sprzedawać po kosztach to szkoda, zresztą jak ktoś ma dość dużą faudke to tez ciężej będzie mu znaleźć nawet jak będzie miał najlepszy sprzęt. Ja pewnie jak nie będę mogła znaleźć za którymś razem to schowam do szafy i nie będę się denerwowaćJakiejś konkretnej firmy polecasz?
Dziewczyny ktore myslaly o detektorze tetna kupilyscie juz cos? Bo ja caly czas mysle nad tym anglesounds ale nie wiem sama..
Ja tez go chyba zamowieCześć
Zainteresowalyscie mnie tym urządzeniem.
W sumie nie myślałam wcześniej o jego kupnie, ale okazało się ze to tutaj dość popularna sprawa i udało mi się go znaleźć w całkiem dobrej cenie. Kupiłam Angelsounds - opinie w internecie ok. W przyszłym tygodniu powinnam dostać także napisze co i jak
Ja nie kupuje [emoji16]To ja będę jedyna bez tego ustrojstwa?![]()
Ja tez tego nie kupujeJa nie kupuje [emoji16]
Od rana segreguje ciuchy i sprzatam w szafach , dwa wory do wyrzucenia już [emoji33]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tego nie kupuje
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"