Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A termometr bezdotykowy któraś poleci ? Muszę i tak i tak zakupić , bo nam stary padł
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Tak właśnie ten firmy kupiłamKurcze nie wiem jaki ma moja gp bo tydzien temu bez problemu znalazla serduszko i sluchalysmy
Dagi a jakiej firmy kupilas ren siostrze? Bo te angelsounds tanie sa
Ja też nie zamierzamTo ja będę jedyna bez tego ustrojstwa?![]()
Ja też nie zamierzam[emoji1] ja już trochę liczę na to że za tydzień dwa poczuje pierwsze ruchy[emoji6] ponoć w drugiej ciąży czuć szybciej - więc niecierpliwie czekam[emoji5]To ja będę jedyna bez tego ustrojstwa?![]()
Ja właśnie tego stresu wolę sobie oszczędzić [emoji6]Też się cały czas zastanawiam na kupnem tego sprzętu Ale boję się że zeswiruje jak nic nie usłyszę.. .tak ze może będzie lepiej jak sobie odpuszczę.. .sama nie wiem
Joabab też się muszę wziac ostro za segregacje ciuchów, już mi tyle zalega i nie ma gdzie tego trzymać, a przecież trzeba trochę miejsca zrobić dla nowego domownikamoże jak pójdę na zwolnienie lekarskie to wtedy przygotuję wszystko bo teraz jak wracam po pracy to padnięta jestem
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam się - chciałabym abyśmy wsZystkie mogły zawsze pisać co myślimy. [emoji5]Dziewczyny myslalam ostatnio o tej sytuacji z IsalellaSimon i powiem Wam ze nie zgadzam sie z takim zachowaniem. Jestem osoba ktora zawsze mowi co mysli i nie mam sklonnosci zeby komus nieszczerze slodzic jezeli tak nie mysle.
Nie rozumiem dlaczego zrobila takie wielkie halo bo mowa byla o paracetamolu na bol glowy i kilka z nas podzielilo sie wiedza ktora maja. Ja rozumiem ze w jej sytuacji musi byc na lekach zeby funkcjonowac i raczej nie zauwazylam zeby ktos to potepil a mowa byla ogolnie o paracetamolu i jezeli da sie wytrzymac to zeby go nie brac. Nikt nie odniosl sie bezposrednio do niej ani jej nie potepil.
Bardzo mi sie nie podoba to co sie wydarzylo i to forum nie mialoby sensu gdyby kazda kazdej slodzila i popierala bez wyrazania wlasnej opinii.
Jestesmy doroslymi ludzmi i mozemy przeczytac milion opinii i roznych zdan a chyba kazda ma swoj rozum i zrobi i tak jak uwaza a fora takie jak to polegaja na tym zeby sie wspierac i doradzac sobie na tyle ile potrafimy oraz czerpac z doswiadczenia innych.
Nie chcialabym zeby taka sytuacja sie powtorzyla albo zeby ktorakolwiek z nas bala sie wyrazic swojej opinii czy miec swojego zdania.
Nie wiem czy sie ze mna zgadzacie ale jestem ciekawa co o tym myslicie?
Ciężko coś powiedzieć, bo niestety nie znamy się za dobrze. Tylko tyle ile każda z nas chce żeby o niej wiedziano.Dziewczyny myslalam ostatnio o tej sytuacji z IsalellaSimon i powiem Wam ze nie zgadzam sie z takim zachowaniem. Jestem osoba ktora zawsze mowi co mysli i nie mam sklonnosci zeby komus nieszczerze slodzic jezeli tak nie mysle.
Nie rozumiem dlaczego zrobila takie wielkie halo bo mowa byla o paracetamolu na bol glowy i kilka z nas podzielilo sie wiedza ktora maja. Ja rozumiem ze w jej sytuacji musi byc na lekach zeby funkcjonowac i raczej nie zauwazylam zeby ktos to potepil a mowa byla ogolnie o paracetamolu i jezeli da sie wytrzymac to zeby go nie brac. Nikt nie odniosl sie bezposrednio do niej ani jej nie potepil.
Bardzo mi sie nie podoba to co sie wydarzylo i to forum nie mialoby sensu gdyby kazda kazdej slodzila i popierala bez wyrazania wlasnej opinii.
Jestesmy doroslymi ludzmi i mozemy przeczytac milion opinii i roznych zdan a chyba kazda ma swoj rozum i zrobi i tak jak uwaza a fora takie jak to polegaja na tym zeby sie wspierac i doradzac sobie na tyle ile potrafimy oraz czerpac z doswiadczenia innych.
Nie chcialabym zeby taka sytuacja sie powtorzyla albo zeby ktorakolwiek z nas bala sie wyrazic swojej opinii czy miec swojego zdania.
Nie wiem czy sie ze mna zgadzacie ale jestem ciekawa co o tym myslicie?