reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
A mi się tak trochę odechciało tego forum po odejściu isabelliSimon. Jakoś tak dziwnie się zrobiło. Brak mi motywacji do pisania ale i tematów nie ma ciekawych:p Tak jak ktoś pisał mnie akurat cudze wyniki mało rajcują bo się na nich nie znam. A codziennie też ktoś piszę że go coś boli albo się denerwuje wizytą. I co tu na to odpisywać? Będzie dobrze? Komukolwiek to pomogło? Poza tym ja nadal nie czuje że będę miała dziecko a większość się tu tym jara niesamowicie a ja tego nie rozumiem. Kupowanie tego sprzętu do sluchania bicia serca te jest dla mnie dziwne (żeby nie powiedzieć dosadniej). Kiedyś się czekało na wizyty albo nawet do porodu i było dobrze a teraz wszyscy srają w gacie czy serce bije. Bije to bije jak nie to nie.. Nic na to ten automat nie pomoże. A teraz niech się nikt nie obraża bo ponoć mamy tu pisać swoje zdaniei każdy jest dorosły ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro ze odeszła z takiego powodu ale to jej sprawa... każda z nas ma inny instynkt macierzyński - inna drogę przeszła zanim zaszła ale wierzę że jak poczujesz pierwsze ruchy dziecka zmienisz zdanie i zaczniesz się cieszyć każdym dniem w ciąży a jeśli nie to mu współczuję [emoji14] bo będzie miał obojętna matkę [emoji14] chyba że dopiero po porodzie się w nim zakochasz :)

A mi się tak trochę odechciało tego forum po odejściu isabelliSimon. Jakoś tak dziwnie się zrobiło. Brak mi motywacji do pisania ale i tematów nie ma ciekawych:p Tak jak ktoś pisał mnie akurat cudze wyniki mało rajcują bo się na nich nie znam. A codziennie też ktoś piszę że go coś boli albo się denerwuje wizytą. I co tu na to odpisywać? Będzie dobrze? Komukolwiek to pomogło? Poza tym ja nadal nie czuje że będę miała dziecko a większość się tu tym jara niesamowicie a ja tego nie rozumiem. Kupowanie tego sprzętu do sluchania bicia serca te jest dla mnie dziwne (żeby nie powiedzieć dosadniej). Kiedyś się czekało na wizyty albo nawet do porodu i było dobrze a teraz wszyscy srają w gacie czy serce bije. Bije to bije jak nie to nie.. Nic na to ten automat nie pomoże. A teraz niech się nikt nie obraża bo ponoć mamy tu pisać swoje zdaniei każdy jest dorosły ;)

Jakby nie było jesteśmy na forum ciążowym, więc takich tematów jak wyniki badań czy samopoczucie nie unikniemy [emoji6]
VegeMama jeśli masz pomysł na jakiś interesujący watek/pomysł to dawaj śmiało, może zrobi się ciekawiej na tym naszym forum.
Co do detektorów tętna - sama nie planuje zakupu, nie widze takiej potrzeby, ale jeśli którejś z Was możliwość "podsluchiwania" maluszka da poczucie bezpieczeństwa i spokoju to ok.
Dziewczyny, które maja już dzieciaki: jakie rzeczy które, zakupiłyście dla poprzednich maluchów totalnie sie nie sprawdziły??
Zacznę jako pierwsza: kaftaniki, rękawiczki niedrapki. Jak przypomnę sobie jeszcze o czymś dopiszę [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No i wlasnie o to chodzi zeby pisac co sie mysli!
Nawet jezeli za cholere nie moge Cie zrozumiec[emoji23][emoji23][emoji23] bo ja oczywiscie sram w gacie, zyje od wizyty do wizyty, najchetniej zrobilabym juz cala wyprawke ale sie wstrzymuje, gadam do brzucha, na lodowce mam kolekcje usg i juz jestem po.uszy zakochana w tym malym szkrabie![emoji7]
Moze to temu ze o dziecko staralam sie 6 lat, wylalam morze lez, swiadomie odmowilam sobie wielu przyjemnosci i moje zycie polegalo na czekaniu na kolejna wizyte, zabieg, badania itd... i latalismy do polski nie dla rozrywki tylko do lekarzy, wydalismy wszystkie pieniadze i dzis moge powiedziec ze zrobilabym to wszystko jeszcze raz[emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry