reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział że robienie testów papa nie ma sensu i polecił mi jeśli już nifty Ale to przecież tyle kosztuje. Dodam że genetyczne mam za tydzień więc dziwi mnie że uznał z góry że papa nie ma sensu robić, zawsze to jakaś informacja.
Może dla tego ,ze to statystyki tylko [emoji53].Mój mnie za to zajechał, ze nie zdecydowałam się na pappe tylko same usg genetyczne.Tyle ,ze ja wiem ,ze tych wad i tak się nie wyleczy,a wole żyć w nieświadomości i wierzyć ,ze będzie dobrze.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

O jaaa... dlatego tak boje sie prenatalnych w poniedziałek. Po 4 poronieniach ciąża blizniacza i albo cud nad cudami, albo walka o zdrowie dzieciaków. Też jestem zdania ze warto wiedzieć wczesniej, wyplakac co swoje i ogarnąć się jeszcze w odpowiednim momencie. Dzięki za odpowiedź.

Jesteś po przejściach, więc to generuje większy strach.Ja mało nie zeszłam ze strachu przed prenatalnymi w poniedziałek, a potem ulga. U Ciebie też tak będzie. Zobaczysz. Dr powiedział, że poronienia wczesne najwcześniej nie wpływają na kolejną ciążę, za to na psychikę bardzo. I to racja.

Gina86 ostatnio przerabiałam "Dziewczynę z pociągu" ale jakoś nie mogłam przebrnąć, ze 2 tyg ja czytałam. Daj znac jak przeczytasz.
Agulula111 dla mnie jednak Cross ale do Greya też mam sentyment [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry