paprika-85
Zaciekawiona BB
Ale chyba nie wierzycie ze imię dziecka ma wpływ na jego charakter, co? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytanie do dziewczyn na duphastonie- kiedy odstawiacie? U mnie zaczyna sie 13 tydzien i lekarz mówi ze to ostatni blister- mam teraz z 2 zejść do 1 dziennie na 15 dni a potem po pół tabletki przez 10 dni.
Oj tak znam kilka Zosieniek i wszystkie są od cholery, jedna w wieku mojej Wiki (sąsiadka) potrafi uciekać z domu, serio, inna znowu chowa się rodzicom gdzie popadnie i potrafi przez spory czas nie wychodzić (a ma 7lat). Chociaż powiem wam że w szkole moich dziewczyn są dwie Wiktorie i moja to jest bardzo odważna, co myśli to mówi. A ta druga poszła do szkoły chyba wieku 8 lat tak była zamknięta w sobie i praktycznie cały czas siedziała w koncie i płakała za mama.
![]()
Miło mi [emoji3] Ania jestem [emoji6]Kurde ciezko z tymi imionami, ja jakos w ogole nie mam pomyslu, a jeszcze maz mnie wkurza i do mojego brzucha mowi per Beatka... nie chce nikogo obrazac, ale no kurde nie pasuje mi to imie do mojego dziecka, a ponoc jak juz sie czlowiek przyzwyczai to potem ciezko zmienic. Jedyna nadzieja, ze bedzie chlopak...
A tak teraz mysle i chyba najbardziej podobaja mi sie takie proste ponadczasowe imiona jak Ania, Ola, Ewa...