Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja okolice Wiesbaden, HessenBardzo mi miło.. Z jakiego regionu jestes Agnes??
Dzień dobry dziewczyny,
Dziś poczułam pierwsze ruchynad ranem i chce wiecej! Przesuwalam sie z boku na bok i poczułam jakby przeplywajaca rybke
Dziś mam 16t1d i myslam ze na ruchy jeszcze poczekam bo to pierwsza ciaza ale juz maluszek zdecydowal ze da o sobie znać
. Tak sie cieszę
Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też niecałe 2kg na plusie, a brzuszek już całkiem widoczny [emoji4]Witam dziewczyny dawno mnie nie było i chwilę poświęciłam na czytanie waszych wpisów. U mnie dzisiaj 16w2d. Odliczam już dni do wizyty zostało 11 czuję się super zresztą jak od samego początku. Jak wasze samopoczucia? Piszecie że większość chłopców w drodze, ciekawe jak będzie u nas na wadze nie przybieram, od początku ciąży 2 kg tylko.
Właśnie nie chciałam pisać bo nie byłam pewna czy to już to, ale jakieś dwa dni temu też poczułam tak jakby sobie dzidziuś przepłynął fajne uczucie ale takie z nienacka i krótkie. Czekam na kolejneDzień dobry dziewczyny,
Dziś poczułam pierwsze ruchynad ranem i chce wiecej! Przesuwalam sie z boku na bok i poczułam jakby przeplywajaca rybke
Dziś mam 16t1d i myslam ze na ruchy jeszcze poczekam bo to pierwsza ciaza ale juz maluszek zdecydowal ze da o sobie znać
. Tak sie cieszę
Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom