Marcelina-86
Początkująca w BB
Rano jeszcze jest ok ale już popołudniu widać że jest brzusio[emoji7]A dziewczyny jak u was z brzuszkami? Urosly juz sporo? Bo u mnie już widac[emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rano jeszcze jest ok ale już popołudniu widać że jest brzusio[emoji7]A dziewczyny jak u was z brzuszkami? Urosly juz sporo? Bo u mnie już widac[emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawa jestem jaki prezent dziadziuśkom zaserwowaliście w końcu? Widzę, że jesteś szczuplutka, no to masz szczęście, bo nie tylko czujesz ale i "widzisz" maleństwo.Witajcie dziewczyny. Intensywny weekend mieliśmy. Dzisiaj imprezka rodzinna, jeszcze ta zmiana czasu. U nas już 16tyd tak leci ten czas. I tak już wyraźnie czuje maluszka. Leżąc na plecach to widać jak rusza mi się brzuch. Super uczucie. Przynajmniej jestem spokojna że wszystko jest ok. Zmykam spać. [emoji4] i z P podjęliśmy decyzję że chyba jednak będzie mały Maksymilian. Jakoś żadne inne imię nas nie przekonuje [emoji1] no i zycze dziewczyny udanych wizyt. Ja dopiero 18.11 to będzie 19 tyd więc już połowkowe [emoji6]
![]()
Gina86 chyba w tym roku też tak zrobię...bo zawsze zostawiam na ostatnią chwilę. A dzisiaj po wizycie obowiązkowo jakieś zakupy również dla maluszka. Taka jestem ciekawa czy czlopczyk czy dziewczynka jak myślicie?Ciekawa jestem jaki prezent dziadziuśkom zaserwowaliście w końcu? Widzę, że jesteś szczuplutka, no to masz szczęście, bo nie tylko czujesz ale i "widzisz" maleństwo.
Ja zaraz zmykam na zakupy rozejrzeć się za prezentami świątecznymi, bo nie cierpię tego zostawiać na grudzień, kiedy jest tłok i trzeba kupić coś na ostatnią chwilę. I może coś dla dzidziusia wypatrzę.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię mieć wszystko pokupione wcześniej. Można się spokojnie rozejrzeć, przemyśleć co dla kogo kupićCiekawa jestem jaki prezent dziadziuśkom zaserwowaliście w końcu? Widzę, że jesteś szczuplutka, no to masz szczęście, bo nie tylko czujesz ale i "widzisz" maleństwo.
Ja zaraz zmykam na zakupy rozejrzeć się za prezentami świątecznymi, bo nie cierpię tego zostawiać na grudzień, kiedy jest tłok i trzeba kupić coś na ostatnią chwilę. I może coś dla dzidziusia wypatrzę.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom