Bloodykiss
Fanka BB :)
U mnie też różnica była z 10 dni między usg a om... najpierw usg pokazywało termin na 19, potem 17 i ostatnie 2 od różnych lekarzy na 14. Termin z om to 7 kwietniaJestem w 16+6 A z USG 15+5
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też różnica była z 10 dni między usg a om... najpierw usg pokazywało termin na 19, potem 17 i ostatnie 2 od różnych lekarzy na 14. Termin z om to 7 kwietniaJestem w 16+6 A z USG 15+5
Gratulacje [emoji6]Dziewczyny jestem po wizycie. Jeszcze później byliśmy na pizzybędzie dziewczynka z USG pokazało 17w4d 12 cm 200 gram szczęścia mojej kruszynki
wszystko jest w porządku, leżała sobie z ręką założona za głowa. Wczasowiczka
Pozdrawiam i czekam na kolejne wrażenia po waszych wizytach. Następną mamy 1 grudnia.
GratulacjeHej. Ja właśnie po wizycie jakaś mala ta moja DZIEWCZYNKA 10.56cm waga 141g różnica między USG a OM jest ponad tydzień. Będę miałam drugie CC narazie celibat na sex. Łożysko przodujace
To co Ty to kupilas? Wstaw linka albo fote.Cześć Dziewczyny. Nabyłam i ja "detektor tętna". Nie jakieś cudo, po którym spodziewałabym się nie wiadomo czego. Bardziej dla mojej córy, żeby "posłuchała" siostry niż dla mnie. Powiedzcie mi, czy ma któraś z Was taki detektor tylko z gąbeczką (bez możliwości stosowania żelu usg). Jak dla mnie trochę bardziej czuły stetoskop.
Szukałam niewiadomo ile i nic poza "przewalajacymi się flaķami" nie słyszałamCórce wmowilam że to TO a raczej TA, z czego była zadowolona.
Spodziewać się czegoś więcej po takim sprzęcie? Jak myślicie?
![]()
Zrobię fote jak wrócę do domu. Najlepszy był M. Na początku sceptycznie poszedł do zakupu po czym sam sięgnął po sprzęt i zaczął jeździć po brzuchu. Dojechał aż po linie żeber. Fajnie ale nie w 17tcTo co Ty to kupilas? Wstaw linka albo fote.
Ja namierzam szybciutko moim i jest mega czuly od kiedy wsadzilam duracela do srodka bo na tej oryginalnej baterii to cienko szedl. Mam anglesounds i placilam 28euro na ebayu. Uwazam.ze ro najlepszy zakup jaki mogl byc.
Najedz sobie na tetnice po bokach to uslyszysz wlasne serce i szukaj bijacego raz szybciej. Nieraz serduszko znajduje na lini kosci lonowej wiec bardzo nisko ale jak juz raz znajdziesz to bedziesz wiedziec
A w jakim kraju to zostalo wyprodukowane bo anglesounds (ktory i ja mam i wszystkie jakie widzialam) wygladaja zupelnie innaczej i sa w pudelkach. A ile za niego zaplacilas? Bo ja moj mam juz kilka tygodni i od poczatku serduszko bilo bez problemu. Albo ktos Ci sprzedal bubel albo nie wiem.. jest tu jeszcze kilka dziewczyn ktore maja anglesounds jak dobrze pamietam to niech sie wypowiedzaZrobię fote jak wrócę do domu. Najlepszy był M. Na początku sceptycznie poszedł do zakupu po czym sam sięgnął po sprzęt i zaczął jeździć po brzuchu. Dojechał aż po linie żeber. Fajnie ale nie w 17tc
Mam fote z aukcji
![]()
![]()