Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze kładłam pod brodę pieluszkę. Zawsze cos ścieka po brodzie, a jak wspomniała Gina zapach tego zaschniętego mleka nie powala, a ciuchy robią się zoltawe.Dziewczyny ja od razu nastawialam sie ze tez bede rowniez uzywane kupowac bo wole wydac ta kase na lepszy wozek albo cos innego.
A powiedzcie mi po co sliniaczki na poczatek? Bo przy kp to potrzebne?
No wlasnie ja tak myslalam ze pieluszka najlepsza ale sliniaczki mnie zmylily[emoji16]Ja zawsze kładłam pod brodę pieluszkę. Zawsze cos ścieka po brodzie, a jak wspomniała Gina zapach tego zaschniętego mleka nie powala, a ciuchy robią się zoltawe.
![]()
Poszukaj grup na Facebooku od siebie z miastaDobrze wiedzieć, dzięki dziewczyny! Lista zaktualizowana [emoji6] Ja niestety nie mam żadnych znajomych z dziećmi, od których można odkupić ubranka... jedynie szwagierka, ale jej dzieci od urodzenia były ogromne, więc pewnie początkowe trzeba będzie kupić
![]()

Miód, sok malinowy i jeżynowy, czosnek, cebula, imbir. Wszystko w dużych ilościach. Pamiętaj żeby miodu nie dodawać do gorącej herbaty. A z imbirem ją najlepiej pogotuj z 10 min. I odpoczywaj dużo.Tak was czytam i w brzuchu czuje motyle podekscytowania zwiazanego z ciążą i przyjsciem maluszka [emoji5]Juz nie moge sie doczakac tych wszystkich pieluch i sliniakow do pprodu zostalo 140dni oby ye dni minely szybko... a jak narazie chyba cos sie do mnie dobralo i od rana zapchany nos i bol podniebienia, caly dzien pod kocem z kubkiem herbaty z miodem i cytryna....a Wy co byscie doradzily na szybkie postawienie sie na nogi?