reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Tak wogole to dzień Dobry wszystkim :)dzisiaj wstałam o 10.00 ale od tygodnia nie czuje małej:( jak byłam na wizycie 30.10 to lekarz mówił że wyraźne ruchy powinnam poczucie za około 2.5 tygodnia, wcześniej coś tam czułam wydawało mi się że to to a teraz to już sama nie wiem... dzisiaj mamy 19w1d:happy: może zlituje się nad mamą i da o sobie wyraźnie znać ;-) ;)

U mnie z zup najczęściej pomidorowa, ogórkowa, gulaszowa a na rosołek, barszczyk i inne jeżdżę do mamy, mamy do siebie 200 km więc za często to nie jest ale jak jedziemy w odwiedziny to zawsze pyszne jedzonko czeka:wink: sama osobiście lubię gotować ale ja jak zabieram się za gotowanie to jak dla wojska:-) :)

reklama
Tak wogole to dzień Dobry wszystkim :)dzisiaj wstałam o 10.00 ale od tygodnia nie czuje małej:( jak byłam na wizycie 30.10 to lekarz mówił że wyraźne ruchy powinnam poczucie za około 2.5 tygodnia, wcześniej coś tam czułam wydawało mi się że to to a teraz to już sama nie wiem... dzisiaj mamy 19w1d:happy: może zlituje się nad mamą i da o sobie wyraźnie znać ;-) ;)
U mnie nie czuc przez caly dzien aż w końcu widać jak kopie[emoji6]ale nie denerwuje się bo wieczorem przed snem zawsze sprawdzam czy serduszko bije( słychać nawet jak się rusza ale nie czuc... więc spokójnie)[emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry